Apps?Support


Last Updated:

  1. crazyg0od33

    crazyg0od33 Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Jul 16, 2010
    Messages:
    391
    Likes Received:
    28
    When you guys link to some of the apps on sites such as appbrain, it comes up in euros sometimes. are these apps available in the US, or is it just a link to the UK version?
    Thanks
     

    Advertisement
  2. contagous

    contagous Well-Known Member

    Joined:
    May 21, 2010
    Messages:
    966
    Likes Received:
    132
    usually just means the developer is from that region, when you purchase it, with from where ever you are, it will auto convert via your cc
     
  3. sabrewings

    sabrewings Well-Known Member

    Joined:
    May 26, 2010
    Messages:
    895
    Likes Received:
    104
    The developer is in a location that accepts Euros. You can buy it just the same. Your currency will be converted to theirs.
     
  4. Bug Splat

    Bug Splat Well-Known Member

    Joined:
    May 28, 2010
    Messages:
    280
    Likes Received:
    34
    I bought one that was listed in Euro's. Auto converted to American $$ through Google checkout.
     
  5. crazyg0od33

    crazyg0od33 Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Jul 16, 2010
    Messages:
    391
    Likes Received:
    28
    alright. thanks guys!
     
  6. necosino

    necosino Well-Known Member

    Joined:
    Apr 14, 2010
    Messages:
    1,962
    Likes Received:
    338
    Also, at the bottom, it says "currency: Auto" Just change it to your currency and it will show the USD amount.
     

Share This Page

Loading...