[AT&T] Need Some help-Stuck at CM10 splash boot screen


Last Updated:

  1. Krunk83

    Krunk83 Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Sep 27, 2011
    Messages:
    519
    Likes Received:
    110
    Good Morning,

    I rooted last night and flashed CM10. Everything was fine. Flashed the gapps and everything was fine. I than restored my titanium backup files and this is wher ethings got weird. Once I restored and rebooted I had all types of issues with appsnot opening and getting lots of android errors. So I tried going backwards and removing the restored apps. Well, that then sent the phone into a constant android error message where I could only hit "OK". It just kept popping up over and over. I couldn't even power it off. I pulled the battery and now it just has the turning blue circles with the CyanogenMod splash screen. All I can get to is the download android screen and not hte recovery screen. I need help bad as my phone is unusable.

    Thanks.
     

    Advertisement
  2. Krunk83

    Krunk83 Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Sep 27, 2011
    Messages:
    519
    Likes Received:
    110
    Fixed it. Got to the recovery screen and reflashed. All is good now. Please delete thread.
     
  3. thejesusgod

    thejesusgod New Member

    Joined:
    Nov 14, 2012
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    How?
     
  4. fstbusa

    fstbusa Well-Known Member

    Joined:
    Jan 8, 2011
    Messages:
    56
    Likes Received:
    6
    hold vol up and the home button while powering up will get you to recovery mode.
     

Share This Page

Loading...