Audio not resuming when using Google Navigation


Last Updated:

  1. Bleakneonblack

    Bleakneonblack Active Member This Topic's Starter

    Joined:
    Jul 6, 2010
    Messages:
    33
    Likes Received:
    0
    Hey guys - can someone check out their phone for me? When I was using the beta, I had tried playing music, and then running google navigation. Previously there was an issue where when the navigation spoke, the music would stop, and not resume after the navigation was done speaking as it's supposed to. I could have sworn this issue was fixed when I was using the beta. Now on 3.1 official, it seems to not be working again. I'd appreciate if someone could give it a shot...
     

    Advertisement
  2. Bleakneonblack

    Bleakneonblack Active Member This Topic's Starter

    Joined:
    Jul 6, 2010
    Messages:
    33
    Likes Received:
    0
    It appears this feature somehow broke in the official 3.1 update. The beta was working fine.
     
  3. hariyali

    hariyali Member

    Joined:
    Sep 1, 2010
    Messages:
    12
    Likes Received:
    1
    Yes. I am facing the same issue in 3.1
    I think it used to work just fine for me on 3.0.1
     
  4. hariyali

    hariyali Member

    Joined:
    Sep 1, 2010
    Messages:
    12
    Likes Received:
    1
    This issue seems to be limited to the Music App.
    I used the xiia live app and that seemed to resume just fine after the navigation audio .
     
  5. ttran97

    ttran97 Well-Known Member

    Joined:
    Nov 29, 2009
    Messages:
    572
    Likes Received:
    82
    I noticed that I have this problem as well with the HTC Music App and running GPS. :(
     
  6. jdmba

    jdmba Well-Known Member

    Joined:
    Nov 6, 2009
    Messages:
    45
    Likes Received:
    4
    The person who said it was based on the music app is correct; no need for people to post "me too".

    PowerAMP resumes during nav just fine.
     
  7. Anti_Distinctly

    Anti_Distinctly Member

    Joined:
    May 20, 2014
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    I still have this problem.
    It is seriously the case that it's still broken?
     

Share This Page

Loading...