1. Hot New Devices! HTC One M9 | Samsung Galaxy S6 | LG G4

Avatar help


  1. chris4x4

    chris4x4 Well-Known Member

    Im having trouble with my Avitar. I have resized it to the point it could be printed on the head of a pin, and still no luck. Moderator, Kelmar, has tried to help as well, to no avail. Thoughts? Suggestions? Should I pound sand?

    Advertisement
  2. Xyro

    Xyro 4 8 15 16 23 42 Moderator

    Which image are you trying to add?

    This one?

    [​IMG]

    Give me the full sized image (90x90) and I'll give it a shot too :)
    chris4x4 likes this.
  3. chris4x4

    chris4x4 Well-Known Member

    Thats the one! I have it in my gallery....gimmie a sec.
  4. chris4x4

    chris4x4 Well-Known Member

    This one would work too, if you can make it work:

    [​IMG]
  5. Xyro

    Xyro 4 8 15 16 23 42 Moderator

    Hmm. Nope, I can't get it to work either. I don't think there is anything wrong with your files, the problem seems to be on our end.

    I know in the past we've had problems with all newly uploaded avatars breaking, and we have been going through a lot of site upgrades these last few weeks, so I'd bet that's the reason for the problem.

    I'll let our admin, Phases, know and hopefully we'll get it sorted soon.
    Lordvincent 90 likes this.
  6. chris4x4

    chris4x4 Well-Known Member

    Thank you so much! :)
  7. Xyro

    Xyro 4 8 15 16 23 42 Moderator

    It also looks like the same thing has happened to varun.chitre
  8. chris4x4

    chris4x4 Well-Known Member

  9. Lordvincent 90

    Lordvincent 90 ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ Guide

    I am also unable to upload an avatar. I made a new one, which i usually just upload, at which point the site has always resized it for me, now, it appears to upload, but i get no avatar. I even tried uploading the old one i was using. That fails too. If i try using tapatalk, it says i "don't have permission to edit my profile" :confused::confused::banghead::banghead::mad::mad:
  10. chris4x4

    chris4x4 Well-Known Member

    Hmmm......Off topic, but any idea why my sig would only show in alternating posts?
  11. Lordvincent 90

    Lordvincent 90 ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ Guide

    It's only supposed to show once a page
    Doit2it and Xyro like this.
  12. Xyro

    Xyro 4 8 15 16 23 42 Moderator

  13. Lordvincent 90

    Lordvincent 90 ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ Guide

  14. Xyro

    Xyro 4 8 15 16 23 42 Moderator

    Unfortunately, no. Your previous avatars aren't stored on the site once you remove them, as far as I know, so you can only upload it again, which isn't working.
    Lordvincent 90 likes this.
  15. n0ve

    n0ve Well-Known Member

    I'm having the same problem, tried multiple images, .jpg .bmp .gif all resized to 80x80 or under, all under 10kb...some uploaded some url linked...but none of them show up...
    scary alien likes this.
  16. chris4x4

    chris4x4 Well-Known Member

  17. Phases

    Phases Community Manager Administrator

    PM'd dev. This has happened a few times now.
    Lordvincent 90 and Xyro like this.
  18. Xyro

    Xyro 4 8 15 16 23 42 Moderator

    Looks like they've fixed it :)
  19. Lordvincent 90

    Lordvincent 90 ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ Guide

  20. chris4x4

    chris4x4 Well-Known Member

    :woot:

    Thanks !!
  21. Jordan

    Jordan Well-Known Member

    Hello and a question on the avatar subject: does the upload thing mean it is a picture from the hard drive? The website one worked but the pic is gone when I look at my post. I think it is "protected" by the site so I'll download if the hard drive is the other option. :)

    It is good to have an edit ability for my post. :) I got the avatar right with the hard drive method of the two choices.
    Rxpert83 likes this.
  22. Phases

    Phases Community Manager Administrator

    I see your picture, good to go?
    Jordan and Rxpert83 like this.
  23. Jordan

    Jordan Well-Known Member

    If you Phaser mean mine yep it is working now that I downloaded it to my computer instead of the linking method from the website.

Share This Page