Awake Time in Froyo ?


Last Updated:

  1. tef89

    tef89 Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    May 26, 2010
    Messages:
    297
    Likes Received:
    24
    Just installed a Froyo ROM onto my Desire and I can see the 'Up-time' in .About phone', Status ... but I can't see the 'Awake-time' anywhere as it did in the normal std Sense 2.1 ... am I missing something obvious ?

    I've checked in Battery Use but don't see it anywhere.

    If not is there an app I could use to get that info ?
     

    Advertisement
  2. anoniemouse

    anoniemouse Well-Known Member

    Joined:
    Jul 3, 2010
    Messages:
    1,514
    Likes Received:
    237
    Well i am using froyo & when i go to settings/about phone/battery its displayed there
     
    tef89 likes this.
  3. tef89

    tef89 Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    May 26, 2010
    Messages:
    297
    Likes Received:
    24
    In Settings, about phone, I have Status and Battery Use - if I choose Status I get ' Up Time' at the very bottom but no awake time. If I choose 'Battery Use' from the previous menu I get a breakdown of what's been using the battery.

    So do you have a option called 'Battery' in the About phone section ?
     
  4. anoniemouse

    anoniemouse Well-Known Member

    Joined:
    Jul 3, 2010
    Messages:
    1,514
    Likes Received:
    237
    Yes & in there i got
    battery status
    not charging

    battery level with a green bar meter below

    battery use which tells you whats using the battery

    up time with the amount of time

    awake time with the amount of time
     
  5. tef89

    tef89 Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    May 26, 2010
    Messages:
    297
    Likes Received:
    24
    I totally don't have that section, but I do have all other other items you mentioned (in the status section) just without the 'Awake time'

    May be something to do with the 2.2 ROM I'm using possibly (Defrost 2.4d ... seems weird though.

    In 'about phone' I have

    System Updates
    Status
    Battery Use
    Legal Information
    System Tutorial

    Then a bunch of handset specific stuff.
     
  6. anoniemouse

    anoniemouse Well-Known Member

    Joined:
    Jul 3, 2010
    Messages:
    1,514
    Likes Received:
    237

    I switched to the neophyte rom today after finding a small glitch with the devillian one
     
  7. tef89

    tef89 Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    May 26, 2010
    Messages:
    297
    Likes Received:
    24
    Are you using NeoPhyTe_ROM_1.2_Sense-FroYo_FRF91 ? cos that's with Sense so not just std Froyo - If so that's why you have different settings because it has Sense overlayed and not just normal Froyo.

    EDIT: Just read my Original post back and realised I didn't make it too obvious - I'm using a std Froyo rom without sense.
     
  8. anoniemouse

    anoniemouse Well-Known Member

    Joined:
    Jul 3, 2010
    Messages:
    1,514
    Likes Received:
    237
    That could be the reason why, still it's easy to forget the various blends of froyo
     

Share This Page

Loading...