Barnacle working on DI?


Last Updated:

  1. durangojim

    durangojim Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Mar 11, 2010
    Messages:
    491
    Likes Received:
    470
    The main reason I want root is for the wireless tethering ability. Can anyone confirm that Barnacle is working?
     

    Advertisement
  2. prerunnerseth

    prerunnerseth Well-Known Member

    Joined:
    Nov 10, 2009
    Messages:
    384
    Likes Received:
    89
    Trying it now.
     
  3. durangojim

    durangojim Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Mar 11, 2010
    Messages:
    491
    Likes Received:
    470
  4. prerunnerseth

    prerunnerseth Well-Known Member

    Joined:
    Nov 10, 2009
    Messages:
    384
    Likes Received:
    89
    Not working yet. I know the wifi tether i used on the moto required a custom rom. We have SU .. doesnt mean we have access to all the whole file system yet. but some of the basic Root apps are working, just not this one yet.
     
  5. durangojim

    durangojim Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Mar 11, 2010
    Messages:
    491
    Likes Received:
    470
    Well, hopefully soon. Is there another way to wirelessly tether?
     
  6. prerunnerseth

    prerunnerseth Well-Known Member

    Joined:
    Nov 10, 2009
    Messages:
    384
    Likes Received:
    89

    Nope.... Things will happen a lot faster now.
     
  7. abe01

    abe01 Well-Known Member

    Joined:
    Apr 29, 2010
    Messages:
    50
    Likes Received:
    5
    I have very little need to root if I can't install barnacle. Can someone work on this a little if they have a minute? I don't understand while its not working at this point?
     
  8. RootDaDuck

    RootDaDuck Active Member

    Joined:
    Jun 10, 2010
    Messages:
    37
    Likes Received:
    12
    Once I hear that we can tether over wireless, I will root ASAP. But untill then, the risk is not greater than the reward...
     
  9. Lars

    Lars Well-Known Member

    Joined:
    Mar 24, 2010
    Messages:
    1,439
    Likes Received:
    210
    Not to change the subject but you can setup a laptop as a wireless AP using adhoc, firewall off and then use ICS to share the wired connection to the phone. That allows wifi only devices like an ipod to get the net.
     
  10. paimon.soror

    paimon.soror Well-Known Member

    Joined:
    Apr 29, 2010
    Messages:
    413
    Likes Received:
    76
    I know a lot of people are waiting for wireless tethering .... but why exactly is this a popular topic? I was thinking that one benefit is that you can use your ipod touch, but that doesn't do much for me that my DI doesn't do. What do other people plan on using tether for?
     
  11. durangojim

    durangojim Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Mar 11, 2010
    Messages:
    491
    Likes Received:
    470
    For me: wifi ipad + netflix + roadtrip
     
  12. letters

    letters Well-Known Member

    Joined:
    Mar 27, 2010
    Messages:
    45
    Likes Received:
    8
  13. ssddyakno

    ssddyakno Well-Known Member

    Joined:
    May 3, 2010
    Messages:
    101
    Likes Received:
    11
    Tethering and streaming movies seems like a great way to tip verizon off that you're violating the Terms of Service...
     
  14. Fuzzy_Dunlop

    Fuzzy_Dunlop Member

    Joined:
    May 1, 2010
    Messages:
    13
    Likes Received:
    1
    Unless you are using ridiculous amounts of data they are unlikely to notice. I've downloaded several 100mb+ files over 3G with an Android torrent client as well as a bit of tethering to watch Netflix and have had no problem.
     
  15. abe01

    abe01 Well-Known Member

    Joined:
    Apr 29, 2010
    Messages:
    50
    Likes Received:
    5
    Yea when I rooted my motodroid and used barnacle with verizon...I was using roughly 6gb-10gb a month without a problem.
     

Share This Page

Loading...