Beautiful Widgets Question.Support


Last Updated:

  1. sandman512

    sandman512 Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Sep 2, 2010
    Messages:
    80
    Likes Received:
    1
    Anyone else having trouble with the Accuweather setting. Mine is totally off, for example sun being shown at night time(yes, I refreshed). When I use the Google option, it is correct. Any thoughts? Thanks!
     

    Advertisement
  2. MisterDisney

    MisterDisney Well-Known Member

    Joined:
    Sep 20, 2010
    Messages:
    48
    Likes Received:
    2
    Same problem. Works fine with Google, leaving it that way.
     
  3. Android XTC

    Android XTC Banned

    Joined:
    Aug 26, 2010
    Messages:
    442
    Likes Received:
    42
    I have not had this problem with accuweather at all. Do you have refresh on wake checked ? Update interval checked to 1 hour? If not they should be.
     
  4. daddyd302

    daddyd302 Well-Known Member

    Joined:
    Jan 1, 2010
    Messages:
    546
    Likes Received:
    91
    I just use google. I read too many errors using accuweather.
     
  5. sandman512

    sandman512 Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Sep 2, 2010
    Messages:
    80
    Likes Received:
    1
    I'm sticking with Google, just wanted to see if anyone else washaving this issue. THANKS!
     
  6. Serdna117

    Serdna117 Active Member

    Joined:
    Sep 5, 2010
    Messages:
    30
    Likes Received:
    9
    No problems here. Very happy with the purchase.
     

Share This Page

Loading...