Best way to remove dust


Last Updated:

  1. zenoisfake

    zenoisfake New Member This Topic's Starter

    Joined:
    Jun 18, 2010
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Take its apart or take it to the store?
     

    Advertisement
  2. DonB

    DonB ♡ Spidey Sense !! ♡ ™ Moderator

    Joined:
    Nov 30, 2009
    Messages:
    19,275
    Likes Received:
    7,881

    Easiest and fastest way is to take it to a Sprint repair center will take then 15 minutes and your done, I had it done and it was fast and free
     
    zenoisfake likes this.
  3. JonB

    JonB Well-Known Member

    Joined:
    Jan 13, 2010
    Messages:
    66
    Likes Received:
    2
    the 2 repair stores near me won't touch it. They both say they arn't allow to open them up. They also say that i can't replace it either using my warranty because it's a dust issue and sprint won't let them...
     
  4. DonB

    DonB ♡ Spidey Sense !! ♡ ™ Moderator

    Joined:
    Nov 30, 2009
    Messages:
    19,275
    Likes Received:
    7,881
    Well make sure it is a Sprint Repair Center and not a Sprint Sales Store, I had no issues in having them fix it, actually they wrote down on the repair ticket, replace trackball, not sure if they did that, I asked only for the dust issue, but maybe the dust is coming from the trackball I have no clue but it looks new now.
     
  5. Rcecarbldr

    Rcecarbldr Well-Known Member

    Joined:
    Mar 21, 2010
    Messages:
    136
    Likes Received:
    9
    Get a slender cover for your phone like the one by Seidio. My first Hero got full of dust and I hated that but I had to get it replaced and when I did I had bought a Seidio cover for the new one and so far I've had no dust issues.
     
  6. dominicanyor

    dominicanyor Well-Known Member

    Joined:
    Mar 11, 2010
    Messages:
    321
    Likes Received:
    3
    How do we get dust on the phone againg?
     

Share This Page

Loading...