Bluetooth unable to reconnectSupport


Last Updated:

  1. Slingky

    Slingky Member This Topic's Starter

    Joined:
    Sep 14, 2009
    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    Hi everybody,

    I'm running the firmware 1.6 JC6 on my I7500L. (same old IK6 baseband)

    But I have a problem with Bluetooth.

    My galaxy is paired with my car bluetooth system.

    When I boot the galaxy it connects and is ok. But if I leave the car, for sure is disconnects. But is unable to reconnect automatically when I return in my car.

    If I go in bluetooth settings, I see paired but not connected.
    If I try to connect it manually, it freezes trying to do so.

    The only way for me to get my Samsung Galaxy reconnected to my car bluetooth is to reboot it each time I want to use it!

    Does somebody has an idea ?

    ** I think it was ok when I was on original samsung 1.5 IK6 firmware, but not sure...
     

    Advertisement
  2. voulis

    voulis Active Member

    Joined:
    Mar 26, 2010
    Messages:
    29
    Likes Received:
    0
    i have EXACTLY the SAME PROBLEM and i go crazy with this!!!!
    with the II5 fw i had`t this problem
     
  3. Kouske

    Kouske Well-Known Member

    Joined:
    Oct 2, 2009
    Messages:
    105
    Likes Received:
    6
    im experiencing this problem also. each time i try to reconnect it just freezes android.phone and nothing works.
    i personally thought it was a galaxo issue but i was too lazy to test it out.
     
  4. Slingky

    Slingky Member This Topic's Starter

    Joined:
    Sep 14, 2009
    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    I read somewhere that when you pair your phone with your car you need to enter a pin code and not let the galaxy connect automatically.

    So I create a different pin code (4622 instead of 0000) and set the car bluetooth system to 4622.

    These are paired but same problem.

    My car is BMW 328i XDrive Touring 2009.

    Maybe it's related to the car ?
    But I think my motorola T505 was doing the same thing since firmware 1.6
    :-(
     
  5. voulis

    voulis Active Member

    Joined:
    Mar 26, 2010
    Messages:
    29
    Likes Received:
    0
    my car kit is pioneer,the problem is from the galaxy and not from the car unit.i was try a sonyericsson phone and all was fine!!!!
    except this,the galaxy has problem with eco cancel.in all my previous phones (c900,N95..) the eco cancel was to mid point and all was fine,with galaxy if i dont DISABLE the eco cancel,
    after first 15-20 seconds a call, deforms the sound.
    when however disable, I have the problem of resonance sound :mad:
     

Share This Page

Loading...