Boot animation help


Last Updated:

  1. Gflam12

    Gflam12 Member This Topic's Starter

    Joined:
    Jun 8, 2010
    Messages:
    23
    Likes Received:
    2
    I have this animation i made but i'm not that knowledgeable with the desc.txt file. My part0 folder is below could someone please write the desc.txt file, zip it and get it working for me please. I'd like it to stretch the width of the screen and the height doesn't matter i have it currently at 480x240 and like it there. I've tried a few times but i keep getting the dreaded black screen any help would be greatly appreciated. Thank you

    Part0 folder
     

    Advertisement
  2. Gflam12

    Gflam12 Member This Topic's Starter

    Joined:
    Jun 8, 2010
    Messages:
    23
    Likes Received:
    2
    Here was my last attempt still no idea why it won't work can someone please help?

    Boot animation zip
     
  3. Gflam12

    Gflam12 Member This Topic's Starter

    Joined:
    Jun 8, 2010
    Messages:
    23
    Likes Received:
    2
    bump anyone?
     
  4. corbinator

    corbinator Well-Known Member

    Joined:
    Apr 28, 2010
    Messages:
    176
    Likes Received:
    13
    I don't know where this thread should be, but I believe you will get the most help from the all things root forum,
    Ahem a little help here mods??!!
     
    EarlyMon likes this.
  5. Gflam12

    Gflam12 Member This Topic's Starter

    Joined:
    Jun 8, 2010
    Messages:
    23
    Likes Received:
    2
    Well whatever can get me some help :) i've tried so many times and just don't understand why it won't work the images are even very small in size etc
     
  6. Gflam12

    Gflam12 Member This Topic's Starter

    Joined:
    Jun 8, 2010
    Messages:
    23
    Likes Received:
    2
    Guess no one can move it or help me? :(
     
  7. doomedromance

    doomedromance Well-Known Member

    Joined:
    Nov 9, 2009
    Messages:
    664
    Likes Received:
    82
    You have to make sure that when you zip the files up that you select "store" or "no compression" Your zip compressed the files and it will not work if the zip is compressed.

    Portrait
    MEGAUPLOAD - The leading online storage and file delivery service

    Landscape
    MEGAUPLOAD - The leading online storage and file delivery service

    Both worked just fine for me but I'm now on a Droid2 and don't have a Droid to test it on. It should work though. It's exactly the same.

    if i can't sleep maybe i can do some good. =)
     
    EarlyMon likes this.
  8. EarlyMon

    EarlyMon The PearlyMon Moderator

    Joined:
    Jun 10, 2010
    Messages:
    57,614
    Likes Received:
    70,271
    Good work, doomedromance!

    Got here a little late for the move - but this is good to know, and in the right sub-forum, maybe others in future need will find this solution more easily.

    Always OK to PM me for any mod help like this!
     
  9. Gflam12

    Gflam12 Member This Topic's Starter

    Joined:
    Jun 8, 2010
    Messages:
    23
    Likes Received:
    2
    O alright ha i knew this information already but had been compressing a large sbf file and forgot to set it back thanks a ton for your help :)
     

Share This Page

Loading...