Boot ERROR!Support


Last Updated:

  1. MrRandom

    MrRandom Member This Topic's Starter

    Joined:
    Jul 15, 2010
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Hi, i have a problem with my sony ericsson xperia x10 mini, suddenly the camera function stop working so i turned of my phone and now I can't boot it again :/ PLEASE HELP! I've only had my phone for about 4 days now :(
     

    Advertisement
  2. Devo1982

    Devo1982 Well-Known Member

    Joined:
    Jul 11, 2010
    Messages:
    61
    Likes Received:
    3
  3. knudsen81

    knudsen81 Well-Known Member

    Joined:
    Jan 1, 2010
    Messages:
    251
    Likes Received:
    38

    Hello and welcome :D

    Yes as Devo said you need to try with the software but then it do not work, because i mean the phone needs to be turn on for it, then you need to go to sony ericsson repair service or there you have buy you phone
     
  4. bravogee

    bravogee New Member

    Joined:
    Jul 13, 2010
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    i also experienced that. charge it for at least 10 minutes(LED light should be blinking orange red) w/out pressing any button, and then quick press the power button, just wait and it'LL boot
     
  5. knudsen81

    knudsen81 Well-Known Member

    Joined:
    Jan 1, 2010
    Messages:
    251
    Likes Received:
    38
    but you two are the only people that i know about that have the problem
     
  6. MrRandom

    MrRandom Member This Topic's Starter

    Joined:
    Jul 15, 2010
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    I found the source to my problem and it wasn't the phone that caused it. It was my sim card that was broken so when I had it in the phone wouldn't boot but when I took it out the phone booted so I got a new card and now it works ;-)
     
  7. knudsen81

    knudsen81 Well-Known Member

    Joined:
    Jan 1, 2010
    Messages:
    251
    Likes Received:
    38
    Thats good, so i hope you will have a phone thats works now :D
     
  8. jarkonoma

    jarkonoma New Member

    Joined:
    Jul 19, 2010
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Hi, I have exactly the same problem and solution (=removing sim-card); phone starts ok with another sim-card or without sim-card at all. But what
     

Share This Page

Loading...