boot loop issue


Last Updated:

  1. brettlewis

    brettlewis Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Nov 3, 2009
    Messages:
    867
    Likes Received:
    49
    I just added a theme through metamorph, had to restart to load. stuck in boot loop of droid logo..... yikes?:eek:
     

    Advertisement
  2. brettlewis

    brettlewis Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Nov 3, 2009
    Messages:
    867
    Likes Received:
    49
    ehh, i just did a restore. it worked, but i lost a lot...
     
  3. johnlgalt

    johnlgalt Antidisestablishmentarian VIP Member

    Joined:
    Oct 28, 2009
    Messages:
    9,416
    Likes Received:
    1,919
    So, a word to the wise - make Nandroid backups when testing new things, eh?
     
  4. brettlewis

    brettlewis Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Nov 3, 2009
    Messages:
    867
    Likes Received:
    49
    Well, its like the fifth theme I have uploaded on metamorph, so its not really new to me. My last backup was like 12 hours ago, but I have done a lot to my phone since :(

    my bad
     
  5. johnlgalt

    johnlgalt Antidisestablishmentarian VIP Member

    Joined:
    Oct 28, 2009
    Messages:
    9,416
    Likes Received:
    1,919
    I know what you mean - I have not made a backup since I installed BB, but I was all about to go and install an evilBoot.img to give me the old 1100 MHz....

    Live and learn, I suppose. I know I will continue to take the time to backup from now on....if MetaMorph can do this by just loading a theme, then just about any change we make can....
     
  6. brettlewis

    brettlewis Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Nov 3, 2009
    Messages:
    867
    Likes Received:
    49
    yeah, seriously. If i thought that was a possibility, I would of spent the 3 minutes to backup. just didnt expect such a simple task to go so wrong. :(
     
  7. rpandolfo

    rpandolfo New Member

    Joined:
    Apr 3, 2010
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    what if you cant get out of your boot loop? cant even get into recovery.... weather it be clockwork or sp..

    battery pull after pull, holding x and power gets me into to the same boot loop..

    ehhhh
     
  8. esmith818

    esmith818 Well-Known Member

    Joined:
    Nov 15, 2009
    Messages:
    691
    Likes Received:
    316
    Have you tried holding down the volume and camera buttons on reboot?
     
  9. rpandolfo

    rpandolfo New Member

    Joined:
    Apr 3, 2010
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    ill give that a shot..
     
  10. rpandolfo

    rpandolfo New Member

    Joined:
    Apr 3, 2010
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    interesting.... got in to boot loader.. says battery ok, ok to program, connect usb data cable
     
  11. esmith818

    esmith818 Well-Known Member

    Joined:
    Nov 15, 2009
    Messages:
    691
    Likes Received:
    316
    At that point I was able to reboot again and it loaded my previous installed ROM.
     

Share This Page

Loading...