Browser shows up in French Language?


Last Updated:

  1. Kuhlmanb

    Kuhlmanb Member This Topic's Starter

    Joined:
    Jan 10, 2010
    Messages:
    13
    Likes Received:
    0
    Whenever I type in google.com in my web browser (stock or dolphin) it takes me to the french version of google. I do not know why it does this. I have my default locale set up correctly in the settings. Any ideas what I'm missing?
     

    Advertisement
  2. treborcj

    treborcj Well-Known Member

    Joined:
    Dec 11, 2009
    Messages:
    646
    Likes Received:
    33
    Did you clear your cache?
     
  3. lv2bll

    lv2bll Well-Known Member

    Joined:
    Dec 9, 2009
    Messages:
    79
    Likes Received:
    2
    its on googles side they do it on purpose for some global awareness thing, dont worry about it
     
  4. tatonka_Hero

    tatonka_Hero Well-Known Member

    Joined:
    Nov 12, 2009
    Messages:
    1,566
    Likes Received:
    86
    global awareness? So it's in French? WTF is that supposed to mean?
     
  5. lv2bll

    lv2bll Well-Known Member

    Joined:
    Dec 9, 2009
    Messages:
    79
    Likes Received:
    2
    a few different times for me it was in spanish, german, and russian. it seems random. no problem with your phone though
     
  6. eyebeam

    eyebeam Well-Known Member

    Joined:
    Nov 6, 2009
    Messages:
    5,418
    Likes Received:
    3,091

    That's really odd. I've never had Google show up in any other languages. :confused:
     
  7. treborcj

    treborcj Well-Known Member

    Joined:
    Dec 11, 2009
    Messages:
    646
    Likes Received:
    33
    There is something wrong on the phone, I had a pc do the same thing and had to enter another google address to get it back. I forgot what it was but will look for it again. Did you clear the cache before I start researching?
     
  8. Snarky30

    Snarky30 Member

    Joined:
    Dec 29, 2009
    Messages:
    22
    Likes Received:
    2
    I, like I'm sure most others do, use Google almost all day long and I have never had it show up in a different language. I don't know where you heard about "global awareness" but it sounds like the suggestion of clearing your cache is the way to go. Also, make sure it's pulling up the U.S. link for Google and not like google.co.uk or something like that.

    Also try doing a google search and scroll to the bottom, then click preferences, then more settings and at the top make sure your interface language is English. You can also check the boxes of which language you want search results to only show up in.(Ex: filter out any page that's written in another language)

    Hopefully your settings are still in English so you know what to click on lol
     
  9. Kuhlmanb

    Kuhlmanb Member This Topic's Starter

    Joined:
    Jan 10, 2010
    Messages:
    13
    Likes Received:
    0
    It seems to have gone back to normal after I cleared my cache. Thanks for the help :)
     
  10. nathanotis

    nathanotis Well-Known Member

    Joined:
    Sep 22, 2009
    Messages:
    399
    Likes Received:
    17
    FWIW, mine pops up in Spanish from time to time... After resets, I think. On mine, there's always a "google in english" option at the bottom. One click and its fixed.

    ... its never once happened on my pc.
     

Share This Page

Loading...