browserSupport


Last Updated:

  1. tcallahan

    tcallahan Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Jun 19, 2010
    Messages:
    102
    Likes Received:
    3
    Noob. But how do I get pages to not show in mobile form?
     

    Advertisement
  2. tbert

    tbert Well-Known Member

    Joined:
    Jul 10, 2010
    Messages:
    99
    Likes Received:
    5
    If you scroll around, there should be a link that directs you to the full website.
     
  3. Vihzel

    Vihzel Destroying Balls Everyday VIP Member

    Joined:
    Apr 8, 2010
    Messages:
    5,364
    Likes Received:
    1,055
    Some websites will provide a link while others hide it like it's some precious gem. :p
     
  4. fiskadoro

    fiskadoro Well-Known Member

    Joined:
    May 24, 2010
    Messages:
    161
    Likes Received:
    21
    No option in the settings for the browser to switch between the two permanently? With that big beautiful screen I think I'd always want to see the full versions of web sites!
     
  5. defkorn

    defkorn Well-Known Member

    Joined:
    Dec 16, 2009
    Messages:
    270
    Likes Received:
    25
    Check out Skyfire, its still in beta but much better than the stock browser. It has a "desktop" mode that will force the standard pages instead of automatically redirecting to the mobile site. But, as someone else said you can always scroll to the bottom and theres usually a standard/full view link.
     
  6. jrl022

    jrl022 New Member

    Joined:
    Jan 4, 2010
    Messages:
    3
    Likes Received:
    2
    Try this with the stock browser (I can't promise anything but it works for my Nexus):

    Type in "about:debug" into the address bar.

    Seemingly nothing will happen, but there should be more options to choose from in the settings menu. So hit menu --> more --> settings and scroll all the way down (it's at the bottom for me) to "UA String". Click on it and pick "desktop". Now see if the full pages load.
     
    Agfox and Lars like this.
  7. Lars

    Lars Well-Known Member

    Joined:
    Mar 24, 2010
    Messages:
    1,439
    Likes Received:
    210
    Nice
     
  8. Lars

    Lars Well-Known Member

    Joined:
    Mar 24, 2010
    Messages:
    1,439
    Likes Received:
    210
    Here's another trick. When you are at a list of threads or something hold down on link and click open in new window. When you are done just push back or switch windows and you wont lose the place you were in the thread list and be back at the top of screen.
     

Share This Page

Loading...