[BUG] YouTube Links


Last Updated:

  1. Rakoen

    Rakoen Member This Topic's Starter

    Joined:
    Jul 23, 2012
    Messages:
    10
    Likes Received:
    2

    Advertisement
    DaSchmarotzer likes this.
  2. Unforgiven

    Unforgiven -.. --- - / -.. .- ... .... Moderator

    Joined:
    Jun 23, 2010
    Messages:
    31,209
    Likes Received:
    27,425
    I fixed that for you. If you ever see anything like that, just hit report and staff will take care of it. It happens when folks post the you tube link a certain way.

    It should be like this (without spaces):

    h t t p:// www . youtube . com/watch?v=xxxxxxxxx

    No tags, just paste the link. No s in http, and only the v=XXXXXXXX

    I hope that helps.
     
    marctronixx, Slug, Xyro and 1 other person like this.
  3. Rakoen

    Rakoen Member This Topic's Starter

    Joined:
    Jul 23, 2012
    Messages:
    10
    Likes Received:
    2
    You would spare some time by fixing the issue in the code instead of fixing it in posts. It's not that hard to put a filter on it, get some coders here ^^
     
  4. Slug

    Slug Check six! Moderator

    Joined:
    Aug 1, 2009
    Messages:
    20,044
    Likes Received:
    15,582
    There's nothing to "fix" - it is working as intended. :)
     
    Unforgiven likes this.
  5. Rakoen

    Rakoen Member This Topic's Starter

    Joined:
    Jul 23, 2012
    Messages:
    10
    Likes Received:
    2
    Then explain me what's the profit of having this bug.
     
  6. Slug

    Slug Check six! Moderator

    Joined:
    Aug 1, 2009
    Messages:
    20,044
    Likes Received:
    15,582
    Again, it's not a bug. That's how vBulletin works.
     
  7. Rakoen

    Rakoen Member This Topic's Starter

    Joined:
    Jul 23, 2012
    Messages:
    10
    Likes Received:
    2
    Okay, then what can we call it? I mean, how can it not be a bug when a wrong URL completely messes up a thread, at least the design of it. It makes it ugly, so vBulletin wants ugly forums?
     
  8. lunatic59

    lunatic59 Moderati ergo sum Moderator

    Joined:
    Jun 12, 2010
    Messages:
    29,240
    Likes Received:
    20,547
    I think you've asked and answered your own question. If the URL is wrong, then misbehavior should be expected, both with the links and the way a standard html page is rendered. When entered correctly, everything works.

    No need to go on about this. I hope we're all on the same page.
     
  9. Phases

    Phases Community Manager Administrator

    Joined:
    Sep 9, 2008
    Messages:
    8,205
    Likes Received:
    18,532
    I have passed this on to the developer.
     
    SUroot, marctronixx, EarlyMon and 3 others like this.
  10. NightAngel79

    NightAngel79 Bounty Hunter Administrator Moderator

    Joined:
    May 11, 2010
    Messages:
    22,102
    Likes Received:
    7,415
    May I add that this aggravates the @#^#%&#$ out of me. Some of the you tube links is 'feature' that needs 86'd others it's the 'embedded' other times it's the 's' in https... ARRRGGGHHHHHHH
     
    marctronixx and EarlyMon like this.
  11. SUroot

    SUroot Well-Known Member Developer

    Joined:
    May 25, 2010
    Messages:
    23,925
    Likes Received:
    5,302
    Is there now a "Known" rule that we follow to get just the link instead of embedded?

    Before I had to go and get the link from the posters page rather than the video page (on you tube).

    Glad this has been re-opened. A bug is a bug, regardless of who has ownership of it.
     
  12. Phases

    Phases Community Manager Administrator

    Joined:
    Sep 9, 2008
    Messages:
    8,205
    Likes Received:
    18,532
    I believe you post the link to have it a link, and use the
     
    SUroot likes this.

Share This Page

Loading...