Bugs After Installing 1.47 Upgrade, Post Them Up!!Support


Last Updated:

  1. kiz88

    kiz88 Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Jun 11, 2010
    Messages:
    176
    Likes Received:
    22
    Only glitch I have noticed is that the battery bar on the top right stays green even when the widget has gone yellow or red.
     

    Advertisement
  2. thomez

    thomez Active Member

    Joined:
    Jun 6, 2010
    Messages:
    36
    Likes Received:
    4
    not sure if this is new or not but if I open a link (set to open in a new window) from something like twitter, it forces me to click on a current tab, then hit menu>windows and then scroll to the right to find the new window

    kind of annoying when opening news links from twitter
     
  3. alansauce

    alansauce Well-Known Member

    Joined:
    Jun 17, 2010
    Messages:
    74
    Likes Received:
    7
    i just had to readd all my widgets, otherwise everything else works fine.
     
  4. nRRe

    nRRe Well-Known Member

    Joined:
    Jun 14, 2010
    Messages:
    184
    Likes Received:
    10
    my battery bar didn't turn yellow until 19%, instead of I think 30%?

    Mine vibrated all the time for everything even when I turned it off. However I think it is part of SNESoid and once i adjustd it's setting it was ok.
     
  5. kiz88

    kiz88 Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Jun 11, 2010
    Messages:
    176
    Likes Received:
    22
    Im at 22% right now and @ 16+ hours on 1 charge, curious to see when it changes color, doesnt bother me just something for them to fix on a later update.

    Very happy with the better battery life also.
     
  6. KAuss

    KAuss Well-Known Member

    Joined:
    Jun 18, 2010
    Messages:
    217
    Likes Received:
    15
    My Android System is at 100% awake time now, no more sleep per spare parts...

    However, battery life seems to be unaffected by the sleepless phone... Infact Android system actually sits somewhere around 3rd or 4th after the radio idles...

    I actually got off scott free with the widgets thing, not a single one haywire or disappeared...

    My sister's EVO is also showing no sleep... 100% Android System up time...
     
  7. nRRe

    nRRe Well-Known Member

    Joined:
    Jun 14, 2010
    Messages:
    184
    Likes Received:
    10
    mine shows sleep...hmm
     
  8. Red_Cheeks

    Red_Cheeks Well-Known Member

    Joined:
    Dec 31, 2009
    Messages:
    74
    Likes Received:
    3
    I dont think i can turn off sense anymore... WTF?
     
  9. LcsEvo

    LcsEvo Well-Known Member

    Joined:
    Jun 14, 2010
    Messages:
    64
    Likes Received:
    0
    I got a few apps saying problem loading gadget. The widgets i put on screen
     
  10. pippin65

    pippin65 Active Member

    Joined:
    Jan 11, 2010
    Messages:
    43
    Likes Received:
    1
    my phone seems to take longer when I turn it on from being off. It might be that I love the damn phone so much I'm always adding another app or two.
     
  11. jiggy79

    jiggy79 Well-Known Member

    Joined:
    May 17, 2010
    Messages:
    121
    Likes Received:
    4
    For a short while..I would try to open up an app on one of my screens and it will pop up with an error that says your screen is too full to add anymore. Weird I would say.
     
  12. thomez

    thomez Active Member

    Joined:
    Jun 6, 2010
    Messages:
    36
    Likes Received:
    4
    is google talk the issue? after the update everyone was signed back into the service - you need to open it and sign out to stop the process from running
     
    Mabster likes this.
  13. NorthBayX415

    NorthBayX415 Active Member

    Joined:
    Jun 1, 2010
    Messages:
    42
    Likes Received:
    4
    in my messages app, to text i have to double tap the names.. its annoying, or press on the name longer than i normally would AHHHH
     
  14. Bevo's Big Brother

    Bevo's Big Brother Member

    Joined:
    May 15, 2010
    Messages:
    7
    Likes Received:
    23
    I have noticed that my navigation programs are not operating correctly. They cannot find the satellites or say they have lost data connection and is retrying to acquire. I don't know enough about this thing to say what is wrong but I do know it is different that before the OTA update.
    One other thing is that 2 times now in as many days the phone has rebooted by itself while I was on the phone. Never did that before either.
    Maybe someone else has seen this?
     
  15. Zameus

    Zameus Well-Known Member

    Joined:
    Jun 17, 2010
    Messages:
    143
    Likes Received:
    17
    My GF broke up with me right after this update! WTF HTC!!!
     
  16. Joppie

    Joppie Well-Known Member

    Joined:
    Jun 1, 2010
    Messages:
    151
    Likes Received:
    37
    Ditto. Also loaded LauncherPro today and you'd think I had 15MHz processor in my phone. :( Uninstalled. I'll give ADW a shot in a few. But definitely can't run stock Android on the phone anymore. I have options to clear data (big mistake) and force close Sense. Everything else is grayed out.
     
  17. freaknjoe

    freaknjoe Member

    Joined:
    May 20, 2010
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    I had that problem with the navigation as well. i simply uninstalled google maps from the market and reinstalled and it fixed it for me. hope this helps
     
  18. GaryColeman

    GaryColeman Well-Known Member

    Joined:
    May 28, 2010
    Messages:
    244
    Likes Received:
    99
    My evo imploded and formed a mini 4.3" black hole.
     
  19. sean76

    sean76 Well-Known Member

    Joined:
    May 5, 2010
    Messages:
    4,460
    Likes Received:
    779
    For some reason, my phone has more lag while typing in websites. There was always a tiny bit, but now it's more noticible? And no turning off sense, or putting up Android Wallpapers.
     
  20. habitual.line.stepper

    habitual.line.stepper Well-Known Member

    Joined:
    May 28, 2010
    Messages:
    56
    Likes Received:
    9


    try using home switcher to go between launcher pro/adw/sense, I updated as soon as the update was 1st available and have had zero problems with any of the UI's. Oh and after the update, was the 1st time i ever tried launcher or anything else other than sense
     
  21. damewolf13

    damewolf13 live~laugh~love VIP Member

    Joined:
    May 14, 2010
    Messages:
    4,087
    Likes Received:
    2,667
    Well.......was it?;)
     
  22. rjjr2531

    rjjr2531 Well-Known Member

    Joined:
    Sep 23, 2009
    Messages:
    271
    Likes Received:
    45
    Switching wallpapers has become a challenge.it always defaults to the rainbow colored one unless I put a live one on then I can put a non live wallpaper
     
  23. Mabster

    Mabster Well-Known Member

    Joined:
    May 26, 2010
    Messages:
    467
    Likes Received:
    127
    Having WiFi enabled does not allow your phone to sleep. I don't appreciate them "fixing" the wifi reception if it kills my battery now. I never had problems with wifi reception in the first place.
     
  24. emericaonline

    emericaonline Member

    Joined:
    Jun 30, 2010
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0

    I'm having the same problem. This is extremely annoying.
     
  25. pp7

    pp7 Member

    Joined:
    Jun 14, 2010
    Messages:
    22
    Likes Received:
    1
    Is it just me or does my camcorder not auto-focus while recording?
     

Share This Page

Loading...