General Call problems

Discussion in 'Android Devices' started by Pomerjon, May 19, 2010.

  1. Pomerjon

    Pomerjon New Member
    5

    May 19, 2010
    3
    0
    5
    I got an Eris a few days ago and everything was working fine till I tried to make a call. The call connected and i had about 4 bars but there was no sound, so I hung up. Then that person tried to call back so I hit accept and all I got was a broken up voice, still with 4 bars. I then got a voice mail so I called my voicemail it connected but still no sound just a slight poping noice every now and then. Anyone have any ideas?

    This has been happening before and after going to 2.1. Internet works fine, text messaging works fine, and email works fine.
     

    Advertisement
  2. 0wrx2

    0wrx2 Well-Known Member
    16

    Mar 30, 2010
    73
    2
    16
    Someone didn't search...
     
  3. BlazeD OnE

    0

    May 19, 2010
    234
    12
    0
    known audio loss bug for 2.1
     
  4. Demache

    Demache Well-Known Member
    173

    Apr 18, 2010
    3,011
    341
    173
    Sioux Falls, SD
    This really needs to be patched. Not only because its incredibly inconvenient for me and the person on the other end of the line, but my mom keeps nagging me about how I "broke" her phone! Apparently if there is a mandatory firmware update by Verizon that has a major bug, its my fault.
     
  5. razorclose

    razorclose Well-Known Member
    36

    Feb 3, 2010
    243
    7
    36
    Macon, Ga
    yeah, its really annoying when i have missed 15 calls from my girlfriend and dad in the 5 days i've had 2.1
     
  6. Pomerjon

    Pomerjon New Member
    5

    May 19, 2010
    3
    0
    5
    Yah it is annoying but it was happening before 2.1, i was acually hoping it would change when i got 2.1. I there a way to fix it, should I reboot the phone I tried searching for an answer.
     
  7. Demache

    Demache Well-Known Member
    173

    Apr 18, 2010
    3,011
    341
    173
    Sioux Falls, SD
    If it was doing it before you upgraded to 2.1, then you might have a slightly different problem. Try doing a factory reset.
     
  8. Jmtegra

    Jmtegra Well-Known Member
    48

    Feb 28, 2010
    338
    12
    48
    Pensacola, FL
    Take the phone to verizon and get a replacement. This is a hardware issue.

    Problem=Solved
     
    Pomerjon likes this.
  9. Pomerjon

    Pomerjon New Member
    5

    May 19, 2010
    3
    0
    5
    Yah thats what im was afraid of but thanks man. Im calling verizon tomorow to get a replacement.
     
  10. AwesomeIT

    AwesomeIT Well-Known Member
    38

    Dec 10, 2009
    241
    22
    38
    IT Coordinator
    Pa
    The OTA wasn't mandatory. I'd take her phone to the closest VZW store. They'll replace it.
     

Share This Page

Loading...