camcorder flash


Last Updated:

  1. mrgsmith77

    mrgsmith77 Active Member This Topic's Starter

    Joined:
    Apr 3, 2010
    Messages:
    35
    Likes Received:
    0
    Just wondering.....

    any ideas of how to utilise led flash with camcorder??

    have already downloaded "led desire light" from the marketplace, but it won't stay on once in camcorder app.
     

    Advertisement
  2. Akalatengo

    Akalatengo Well-Known Member

    Joined:
    Mar 23, 2010
    Messages:
    129
    Likes Received:
    6
    Not quite sure if is meant to be for that purpose. Light and camera together will drain your battery in minutes
     
  3. DjLukeW

    DjLukeW Well-Known Member

    Joined:
    Jul 9, 2010
    Messages:
    143
    Likes Received:
    25
    yes you just turn the flash on before you start video recording. (its in the top right corner when camcorder is open)

    I used it the other night in a club
     
  4. Kezz

    Kezz Member

    Joined:
    Jun 29, 2010
    Messages:
    18
    Likes Received:
    0
    Froyo is supposed to sort this problem out and it's comming soon.
     
  5. AsianSX

    AsianSX Member

    Joined:
    Jun 26, 2010
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    I cant click on the flash in video. How do you do that?
     
  6. mrgsmith77

    mrgsmith77 Active Member This Topic's Starter

    Joined:
    Apr 3, 2010
    Messages:
    35
    Likes Received:
    0
    weird, the flash button (in the top right of screen) gives you the option of cycling through on/off when in normal camera mode but not when in the camcorder. The icon seems to be hard coded to off, no other options in the menu either.... well, not here in the sunny ol'UK.

    Patiently awaiting Froyo.........:eek:
     
  7. anoniemouse

    anoniemouse Well-Known Member

    Joined:
    Jul 3, 2010
    Messages:
    1,514
    Likes Received:
    237
    Froyo is already available to anyone who is willing to root their phones
     
  8. mrgsmith77

    mrgsmith77 Active Member This Topic's Starter

    Joined:
    Apr 3, 2010
    Messages:
    35
    Likes Received:
    0
    Thought about Rooting, then went onto just debranding (on Orange UK) was put off fairly rapidly due to the reported wifi/radio issues. I really want to get rid of the Cr'aps that Orange have added to the phone, can you get rid of them once Rooted you would I still need to flash to a vanilla ROM to achive this?
     
  9. anoniemouse

    anoniemouse Well-Known Member

    Joined:
    Jul 3, 2010
    Messages:
    1,514
    Likes Received:
    237
    I have the orange branded handset, i debranded then had it simlocked due to upgrading the radio with a goldcard.
    Now i have got it unlocked.

    DesireableHTC rooted his phone & his was orange branded & he didn't get the
    wifi/radio issues.
    He used this tool kindly posted by kboya
    http://androidforums.com/all-things-root-desire/124085-rooting-tool-one-click-program.html
     
  10. mrgsmith77

    mrgsmith77 Active Member This Topic's Starter

    Joined:
    Apr 3, 2010
    Messages:
    35
    Likes Received:
    0
    cool, thanks for that!!
    what were your main reasons for rooting?
     
  11. anoniemouse

    anoniemouse Well-Known Member

    Joined:
    Jul 3, 2010
    Messages:
    1,514
    Likes Received:
    237
    I haven't rooted yet, but if the stock desire 2.2 froyo rom isn't released soon then i will have no hesitation in doing so.
     
  12. DjLukeW

    DjLukeW Well-Known Member

    Joined:
    Jul 9, 2010
    Messages:
    143
    Likes Received:
    25
    ahh I have FROYO, thats why then
     
    mrgsmith77 likes this.

Share This Page

Loading...