Camera Macro modeSupport


Last Updated:

  1. SS2006

    SS2006 Active Member This Topic's Starter

    Joined:
    Jan 8, 2010
    Messages:
    37
    Likes Received:
    0
    Did anyone figure out how to turn it on
    or is it not included

    also how can haptic feedback be incorporated into the whole UI, it seems to be only in the keypad

    Thanks!
     

    Advertisement
  2. SS2006

    SS2006 Active Member This Topic's Starter

    Joined:
    Jan 8, 2010
    Messages:
    37
    Likes Received:
    0
    bumped.
     
  3. wmm

    wmm Well-Known Member

    Joined:
    Jan 5, 2010
    Messages:
    284
    Likes Received:
    30
    I don't think you need to enable "macro" mode manually -- the autofocus just handles it (down to 6 cm, according to the manual). Seems to work for me; I just took a well-focused photo of a business card that just about filled the frame and didn't have to do anything special.
     

Share This Page

Loading...