camera problem


Last Updated:

  1. golabp

    golabp Member This Topic's Starter

    Joined:
    Sep 13, 2011
    Messages:
    23
    Likes Received:
    1
    The application Camera(process com.sonyericsson.andriod.camera) has stopped unexpectedly.
    Please try again.

    I get this every time. Tired going back to previous versions and still the same problem. The only recent update I did was a GO Ex theme install
     

    Advertisement
  2. El Presidente

    El Presidente Beware The Milky Pirate! Moderator

    Joined:
    Jan 3, 2011
    Messages:
    30,610
    Likes Received:
    21,471
    Have you tried clearing the cache and data associated with the camera app via the settings menu?
     
  3. golabp

    golabp Member This Topic's Starter

    Joined:
    Sep 13, 2011
    Messages:
    23
    Likes Received:
    1
    how is that done through the settings menu?
     
  4. El Presidente

    El Presidente Beware The Milky Pirate! Moderator

    Joined:
    Jan 3, 2011
    Messages:
    30,610
    Likes Received:
    21,471
    Settings -> Applications -> Manage Applications -> All -> Camera (or whatever it's called on your handset) -> Clear Cache/Data.
     
  5. golabp

    golabp Member This Topic's Starter

    Joined:
    Sep 13, 2011
    Messages:
    23
    Likes Received:
    1
    yes...that is not the fix.
     
  6. El Presidente

    El Presidente Beware The Milky Pirate! Moderator

    Joined:
    Jan 3, 2011
    Messages:
    30,610
    Likes Received:
    21,471
    Does it happen with an alternative camera app, Camera 360 for example?
     
  7. golabp

    golabp Member This Topic's Starter

    Joined:
    Sep 13, 2011
    Messages:
    23
    Likes Received:
    1
    no other camera apps work just fine. only the Ericson camera
     
  8. Sam-SonyXperia

    Sam-SonyXperia Well-Known Member

    Joined:
    Jun 14, 2011
    Messages:
    1,042
    Likes Received:
    151
  9. golabp

    golabp Member This Topic's Starter

    Joined:
    Sep 13, 2011
    Messages:
    23
    Likes Received:
    1
    i should say that i am running wolf v6.
     
  10. beau420

    beau420 Well-Known Member

    Joined:
    Nov 10, 2010
    Messages:
    1,104
    Likes Received:
    173
    Easiest fix....reset to factory default.

    Whatever you did, you broke it.

    Guess uninstalling the Go Theme didn't help.

    You could do a little more than just clearing cache too.

    Open Settings->Applications->Manage Apps->All Tab->Camera->then Clear Cache and make sure the add is NOT on the SD card....click Clear Data and at the bottom Clear Defaults. Then at the top click Force Stop.

    Back out of all that and try and open the camera app again
     

Share This Page

Loading...