Can I flash V3 with the OC Turbo kernel?


Last Updated:

  1. sparko2010

    sparko2010 Member This Topic's Starter

    Joined:
    Sep 26, 2010
    Messages:
    16
    Likes Received:
    1
    I am using the turbo4 kernel and want to flash velocity, but noticed that on the thread for V3 there is a version modified to work with v3. I don't want to sound stupid, but is that one any different from the one I have? Do I have to flash the one from the Velocity thread before I can install velocity? Just trying keep things simple and reduce the chance for errors.
     

    Advertisement
  2. killertonez

    killertonez Active Member

    Joined:
    Aug 28, 2010
    Messages:
    32
    Likes Received:
    40
    yes the turbo kernel in the v3 thread is different in that its been modified for the a2sd. flash v3 first then flash the turbo4 kernel from the v3 thread.
     
  3. sparko2010

    sparko2010 Member This Topic's Starter

    Joined:
    Sep 26, 2010
    Messages:
    16
    Likes Received:
    1
    ok thanks. will do this later today.
     

Share This Page

Loading...