can i go from leak v1 to leak v3?General


Last Updated:

  1. shellsterq

    shellsterq Member This Topic's Starter

    Joined:
    May 2, 2010
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    How do I go from 2.1 ver 1 to 2.1 v3 leak on eris?? If this is already stated somewhere, I couldnt find it. If you know, or can reply with a link for me, it would be greatly appreciated !
     

    Advertisement
  2. Jshizzy

    Jshizzy Well-Known Member

    Joined:
    Feb 15, 2010
    Messages:
    187
    Likes Received:
    17
    Yes you can. Most of us leakers did that.
     
  3. xAusTiN

    xAusTiN Well-Known Member

    Joined:
    Jan 5, 2010
    Messages:
    224
    Likes Received:
    14
    Yup, I've gone from Leak 1, 2, and now I'm on 3. Considering 3 is 99.99% the same as the OTA, I'd update to v3 asap.
     
  4. dcfan99

    dcfan99 Well-Known Member

    Joined:
    Mar 17, 2010
    Messages:
    83
    Likes Received:
    13
  5. shellsterq

    shellsterq Member This Topic's Starter

    Joined:
    May 2, 2010
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    Thanks everybody...How do I get rid of version one off of this phone ?? Is there a step by step process already done for this ?
     
  6. Jshizzy

    Jshizzy Well-Known Member

    Joined:
    Feb 15, 2010
    Messages:
    187
    Likes Received:
    17
    Go ahead and delete the img file off of your sd card. Then download the v3. (just so you know which is which) Go through the update process again.
    I don't think out is necessary to delete the old img file but I always do.
     
  7. alprazolam

    alprazolam Well-Known Member

    Joined:
    Dec 31, 2009
    Messages:
    1,722
    Likes Received:
    194
    And just in case you mean how do you get the v1 ROM off of your phone, you simply install v3 and it overwrites v1.
     
  8. shellsterq

    shellsterq Member This Topic's Starter

    Joined:
    May 2, 2010
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    I go to mount my phone to pc, and, only charge and htc sync options appear. no mount phone option .
    and, in settings, phone sd storage, phone appears to be unmounted, with only the option to format( erase) sd card appears ! anybody familiar with this to get the mount option back ?
     
  9. Jshizzy

    Jshizzy Well-Known Member

    Joined:
    Feb 15, 2010
    Messages:
    187
    Likes Received:
    17
    Download *Auto Mount* from the market and see if it works for you. Some on here have said it works.
     
    shellsterq likes this.
  10. shellsterq

    shellsterq Member This Topic's Starter

    Joined:
    May 2, 2010
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    cool. auto mount has allowed me to see the contents on phone. i see pb100img.zip, that is the original leak one. so , what i am understanding is, to , delete PB100img.zip and replace it with the v3. where again do i find v3? just want to make sure i got the right one ! and then put it in place of PB100.zip and then, disconnect phone from pc, and hit vol down and power, and follow from there, right ???? i super appreciate the help !! and will pass along any help to fellow eris leakers for sure !
     
  11. Jshizzy

    Jshizzy Well-Known Member

    Joined:
    Feb 15, 2010
    Messages:
    187
    Likes Received:
    17
    You will have to download from a link on this forum. Search v3 download, you should be able to find the link. I am currently on my phone so I don't think i can post a link with it.
     
  12. Ebaneezor

    Ebaneezor Well-Known Member

    Joined:
    Mar 27, 2010
    Messages:
    137
    Likes Received:
    17
    2.1v3 post
    http://androidforums.com/htc-droid-eris/69688-htc-droid-eris-os-2-1v3-download.html

    not sure what PB100img.zip is - but its called PB00IMG.zip, provided you delete the v1 from your SD card, then put the v3 on the SD card and make sure its named PB00IMG.zip, yes you can install it like you said, volume down power button follow prompts.
     
    shellsterq likes this.
  13. Ebaneezor

    Ebaneezor Well-Known Member

    Joined:
    Mar 27, 2010
    Messages:
    137
    Likes Received:
    17
    +1

    and yes, searching does wonders :)
     
  14. shellsterq

    shellsterq Member This Topic's Starter

    Joined:
    May 2, 2010
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    JShizzy, and everybody else who has contributed, you all rock !!! Thank you for your help. I clicked on this v3 link. under download, there are mirror 1, mirror 2, mirror 3. is there a difference in which one you download and install ???
     
  15. Jshizzy

    Jshizzy Well-Known Member

    Joined:
    Feb 15, 2010
    Messages:
    187
    Likes Received:
    17
    when ever I come across several mirrors I just start at number 1 and keep trying till I find one that works. I believe those are just different file uploading sites
     
  16. shellsterq

    shellsterq Member This Topic's Starter

    Joined:
    May 2, 2010
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    Yes, upon closer review, the leaked version one file on my phone is PB100IMG.zip. so, when i go to the leaked version 3, mirror two, that downloads as file also named PB100IMG.zip. I am keeping the name the same, and just basically swap them out ! Any other potential pitfalls to avoid ??
     
  17. Jshizzy

    Jshizzy Well-Known Member

    Joined:
    Feb 15, 2010
    Messages:
    187
    Likes Received:
    17
    make sure you sync your contracts to google so you don't lose then
     
  18. tishyrae

    tishyrae Well-Known Member

    Joined:
    Jan 2, 2010
    Messages:
    51
    Likes Received:
    3
    If I have PB00IMG.zip on my SD card does this mean I already have v3?
     
  19. shellsterq

    shellsterq Member This Topic's Starter

    Joined:
    May 2, 2010
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    tishyrae, no, seems as this file, whichever version we may have, are all named the same name. that would explain why people have mentioned not to rename the file . I had read your posts, and you and I are in the identical situation. I am gonna do it. I think I have all steps worked out now. This post might help you too. Are you ready ?
     
  20. tishyrae

    tishyrae Well-Known Member

    Joined:
    Jan 2, 2010
    Messages:
    51
    Likes Received:
    3
    Ha! Not sure what to do...my husband sent me the leak link and I just followed it thinking it was the REAL update..so now here I am...LOL...I would stay with v2 but my phone is very laggy and the battery life SUCKS again.
     
  21. Jshizzy

    Jshizzy Well-Known Member

    Joined:
    Feb 15, 2010
    Messages:
    187
    Likes Received:
    17
    yeah just gotta download the new version but first I erase the previous. it will not hurt your phone to delete the old file before you install v3
     

Share This Page

Loading...