can i root?


Last Updated:

  1. kichoufumetsu

    kichoufumetsu Member This Topic's Starter

    Joined:
    Mar 6, 2010
    Messages:
    23
    Likes Received:
    0
    ok, so i'm showing
    sw version 1.5
    application version 2.2
    can i still root my cliq?
     

    Advertisement
  2. clevetbs

    clevetbs Active Member

    Joined:
    Feb 23, 2010
    Messages:
    40
    Likes Received:
    3
    yep
     
  3. kichoufumetsu

    kichoufumetsu Member This Topic's Starter

    Joined:
    Mar 6, 2010
    Messages:
    23
    Likes Received:
    0
    should i go with the dude's method? is that the best option?
     
  4. clevetbs

    clevetbs Active Member

    Joined:
    Feb 23, 2010
    Messages:
    40
    Likes Received:
    3
    Use the dude method for both just make sure if u have the new radio code u must use the one for 1.3.18 and not 1.3.13
     
  5. kichoufumetsu

    kichoufumetsu Member This Topic's Starter

    Joined:
    Mar 6, 2010
    Messages:
    23
    Likes Received:
    0
    For both? Now I have to go read more...radio code?
     
  6. clevetbs

    clevetbs Active Member

    Joined:
    Feb 23, 2010
    Messages:
    40
    Likes Received:
    3
  7. MrNoSox

    MrNoSox Well-Known Member

    Joined:
    Feb 6, 2010
    Messages:
    70
    Likes Received:
    11
    Ok, so I thought if you were on 1.3.18 you couldn't root. I keep getting mixed messages on this.
     

Share This Page

Loading...