can only get mobile version of web page.. need help!


Last Updated:

  1. mattparmely

    mattparmely Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Oct 29, 2009
    Messages:
    74
    Likes Received:
    0
    I'm trying to view sfgiants.com with my droid and I only get the mobile version..I need the full site and I can't find anywhere how to do it! I need it for tomorrow morning. Very important.. pleasee help!
     

    Advertisement
  2. jwbeeler

    jwbeeler Well-Known Member

    Joined:
    Dec 10, 2009
    Messages:
    272
    Likes Received:
    50
  3. jwbeeler

    jwbeeler Well-Known Member

    Joined:
    Dec 10, 2009
    Messages:
    272
    Likes Received:
    50
    Did you get it to work?
     
  4. nader2013

    nader2013 Well-Known Member

    Joined:
    Dec 23, 2009
    Messages:
    342
    Likes Received:
    21
    I just posted a thread right before you about this. Even espn.com and engadget.com do not work. even if I type it out in the URL.
     
  5. jwbeeler

    jwbeeler Well-Known Member

    Joined:
    Dec 10, 2009
    Messages:
    272
    Likes Received:
    50
    The MLB home pages all seem to work. I'm not sure why ESPN and engadget will redirect you...
     
  6. potatolover1102

    potatolover1102 Well-Known Member

    Joined:
    Nov 9, 2009
    Messages:
    335
    Likes Received:
    12
    Engadget just started to redirect to the iphone site ugh. I do not want anything Iphone on my device rofl! I always got the full site before about a week ago and now I can not make it go back?
     
  7. Nicks88

    Nicks88 Well-Known Member

    Joined:
    Nov 15, 2009
    Messages:
    337
    Likes Received:
    59
    dolphin. browser.
     
  8. nader2013

    nader2013 Well-Known Member

    Joined:
    Dec 23, 2009
    Messages:
    342
    Likes Received:
    21
    Dolphin Browser always seemed to be a little too chopy for me. Does it actually load the full pages?
     
  9. nader2013

    nader2013 Well-Known Member

    Joined:
    Dec 23, 2009
    Messages:
    342
    Likes Received:
    21
    I wonder if there is a setting that can allow you to disable mobile websites...
     
  10. nader2013

    nader2013 Well-Known Member

    Joined:
    Dec 23, 2009
    Messages:
    342
    Likes Received:
    21
    Dolphin Browser does the job. Just go to settings and change the user agent to Desktop. Then all pages you view will be displayed as if you were browsing on your home computer.
     
    dduggins likes this.
  11. mach330

    mach330 Well-Known Member

    Joined:
    Dec 16, 2009
    Messages:
    127
    Likes Received:
    5
    i have the same problem for engadget.com. it used to be fine, but now i don't see the format on how i see it on my pc.
     
  12. steelcitydroid

    steelcitydroid Member

    Joined:
    Jan 25, 2010
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Almost every mobile site has a link to the full site at the bottom if you look..for example for the OP on engadget if you look at the very bottom it has like "full engadget experience" which takes you to the full nonmobile site..facebook is another that has the full site link at bottom
     
  13. steelcitydroid

    steelcitydroid Member

    Joined:
    Jan 25, 2010
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    You get automatically directed to the mobile sites due to having less graphics/flash/etc and your pages load in way less time where as full sites can sometimes be slower depending on what they are
     
  14. chapman

    chapman New Member

    Joined:
    May 26, 2010
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    I am having the same problem. For example the website Weer, buienradar en 14 daagse weersverwachting | WeerOnline.nl. My girlfriend has the Desire and I have the Legend. For her the page loads the full page, for me it does not,any thoughts on why? Must be a setting if there is a difference.... though she also has a different carrier...
     
  15. takeshi

    takeshi Well-Known Member

    Joined:
    Dec 6, 2009
    Messages:
    3,354
    Likes Received:
    281
    The setting is User Agent (mentioned above). It's hidden in the stock browser but you can type about:debug in the address bar. Nothing will seem to happen but you'll have the User Agent option in Settings. It's only temporary with the stock browser though.
     
  16. Spike760

    Spike760 Well-Known Member

    Joined:
    Mar 31, 2010
    Messages:
    50
    Likes Received:
    0
    SkyFire also has an option to go between the mobile sites and regular sites, I've never used it but I would assume it works.
     
  17. Lock-N-Load

    Lock-N-Load Well-Known Member

    Joined:
    Feb 8, 2010
    Messages:
    2,309
    Likes Received:
    195
    I did this once.. and then, I realized one day, it was back to sending me to the mobile version. how is "temporary" determined?
     
  18. Apeman

    Apeman Well-Known Member

    Joined:
    Nov 7, 2009
    Messages:
    172
    Likes Received:
    9
    OK I have a fix, which will redirect you to the desktop version of all sites automatically:

    1.Open up your browser, and in the address bar type "about:debug" without quotes, and press Go (Don't press enter, press the go button.)
    2.Then go the settings menu (Menu button, more, then settings)
    3.Scroll the the very bottom, and there is a UAString button. Press it.
    4.Select desktop, and now all the websites think you are using a desktop web browser.

    If you want to go back to default, do the same thing but for step 4 select Android.
     
    jwbeeler likes this.
  19. Lock-N-Load

    Lock-N-Load Well-Known Member

    Joined:
    Feb 8, 2010
    Messages:
    2,309
    Likes Received:
    195
    I have done this, and my settings were still set to "desktop", but I was getting sent to the mobile sites.. prime example, just last nigh I went to bn.com and I get the mobile site. well, now I am back to the desktop site.

    point = it seems even though my settings were still set, it started to ignore them and going back in and checking them reset it to start to use the desktop setting again despite the fact desktop WAS already selected.

    odd
     
  20. phan

    phan Member

    Joined:
    Apr 8, 2010
    Messages:
    17
    Likes Received:
    5
    This works until the browser app is shut down due to you restarting the phone, killing the browser process manually or if the phone kills it due to lack of memory. Here's more about

    Changing the User Agent


    .
     
  21. Lock-N-Load

    Lock-N-Load Well-Known Member

    Joined:
    Feb 8, 2010
    Messages:
    2,309
    Likes Received:
    195
    well, that explains what I noticed.
     
  22. zep

    zep Well-Known Member

    Joined:
    Mar 16, 2010
    Messages:
    89
    Likes Received:
    4
    Dolphin Browser or Skyfire.
     

Share This Page

Loading...