can sense ui be turned off and stock turned on?Tips


Last Updated:

  1. Braaainz

    Braaainz Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Jun 7, 2010
    Messages:
    347
    Likes Received:
    85
    Back when the Evo first came out, it was possible to turn off the Sense UI and use the stock Android. This option was deleted after the first update. Does anyone know if the option has been restored with the Froyo update?
     

    Advertisement
  2. sikclown

    sikclown Well-Known Member

    Joined:
    Nov 21, 2009
    Messages:
    1,910
    Likes Received:
    965
    No it can't. In order to do that you would have to Root and install a custom ROM
     
  3. Braaainz

    Braaainz Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Jun 7, 2010
    Messages:
    347
    Likes Received:
    85
    Has anyone actually tried on Froyo?
     
  4. conor.in

    conor.in Well-Known Member

    Joined:
    Oct 20, 2010
    Messages:
    207
    Likes Received:
    13
    I'm pretty trusting that sikclown is right on this, but I do want to confirm -- is it possible to "turn off" Sense UI on the Evo anymore?
     
  5. marctronixx

    marctronixx Moderator Moderator

    Joined:
    Oct 12, 2009
    Messages:
    5,699
    Likes Received:
    3,503
    agree, without rooting i dont believe its possible anymore. i've only seen reports of people NOT being able to adjust sense after froyo...
     
    conor.in likes this.
  6. akazabam

    akazabam Well-Known Member

    Joined:
    Jun 7, 2010
    Messages:
    4,418
    Likes Received:
    1,387
    conor.in and Mr. Ed like this.
  7. conor.in

    conor.in Well-Known Member

    Joined:
    Oct 20, 2010
    Messages:
    207
    Likes Received:
    13
    Thank you both very much for the answers. Nice to know that the option is out there, but glad I didn't have to waste time searching through all the menus!
     

Share This Page

Loading...