Can someone please help, IT'S DOING MY HEAD IN!!!!! :@Support


Last Updated:

  1. WOG

    WOG Member This Topic's Starter

    Joined:
    Jul 8, 2011
    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    I got my Xperia play today, only one issue, i cannot connect it via usb to my mac!!!

    I know about selecting usb debugging, and it did work ONCE, but now, i disable, enable, plug, unplug, reset, turn on n off, but NOTHING is working? how do i get it to show up on my mac, so i can drag/drop things to the mem card???
     

    Advertisement
  2. momoceio

    momoceio Well-Known Member

    Joined:
    Dec 14, 2009
    Messages:
    1,235
    Likes Received:
    149
    Install windows? Can't be of more help.
     
    NYCHitman1 likes this.
  3. gallandof

    gallandof Well-Known Member

    Joined:
    Jul 8, 2010
    Messages:
    1,927
    Likes Received:
    296
    are you draggin down the notification bar ans selecting USB connected (or USB mode cant remember) and making sure thats mounted
     
    WOG likes this.
  4. Sam-SonyXperia

    Sam-SonyXperia Well-Known Member

    Joined:
    Jun 14, 2011
    Messages:
    1,042
    Likes Received:
    151
  5. Zohan_2541

    Zohan_2541 New Member

    Joined:
    Jul 13, 2011
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Had the same problem i got it working by going to settings then open sony ericsson then connectivity then change USB Connection to mass storage mode. hope it helps
     

Share This Page

Loading...