Can stock hero still be rooted?


Last Updated:

  1. jdbell2004

    jdbell2004 Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Nov 28, 2009
    Messages:
    78
    Likes Received:
    1
    My gf want's to root her hero. She just installed the latest update from sprint. Do we still have an exploit to root this thing? If so, will the guide at the top of this forum still work? I have to guide her through it over the phone so knowing in advance would help quite a bit.

    Jon
     

    Advertisement
  2. DonB

    DonB ♡ Spidey Sense !! ♡ ™ Moderator

    Joined:
    Nov 30, 2009
    Messages:
    19,275
    Likes Received:
    7,881
    What software build are you on, .6 or .7


     
  3. jdbell2004

    jdbell2004 Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Nov 28, 2009
    Messages:
    78
    Likes Received:
    1
    .7
     
  4. andygu3

    andygu3 Well-Known Member

    Joined:
    May 24, 2010
    Messages:
    4,699
    Likes Received:
    2,081
  5. jdbell2004

    jdbell2004 Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Nov 28, 2009
    Messages:
    78
    Likes Received:
    1
    Excellent! Thank you!
     
  6. jdbell2004

    jdbell2004 Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Nov 28, 2009
    Messages:
    78
    Likes Received:
    1
    man i am so lost. I have no idea how to get android SDK working. Also no idea how to get into the sdk tools via the command prompt. could use some the idiots guide...
     
  7. 06rubi

    06rubi Member

    Joined:
    Apr 3, 2010
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    I downloaded Z4root app off od the market today and rooted my .7. It's super easy, just push the root button!
     
  8. latinmaxima

    latinmaxima Well-Known Member

    Joined:
    Oct 15, 2009
    Messages:
    835
    Likes Received:
    111

Share This Page

Loading...