can we get tun.ko?General


Last Updated:

  1. MicromaxA70

    MicromaxA70 Active Member This Topic's Starter

    Joined:
    Mar 15, 2012
    Messages:
    33
    Likes Received:
    3
    hi all,is it possible to get tun.ko for our A70?
     

    Advertisement
  2. monu92

    monu92 Well-Known Member

    Joined:
    Nov 2, 2011
    Messages:
    286
    Likes Received:
    16
    Try tun.ko installer from market and tell me
     
  3. MicromaxA70

    MicromaxA70 Active Member This Topic's Starter

    Joined:
    Mar 15, 2012
    Messages:
    33
    Likes Received:
    3
    you must be crazy.
     
  4. akshaybz

    akshaybz Well-Known Member

    Joined:
    Aug 28, 2011
    Messages:
    481
    Likes Received:
    78
    monu92 likes this.
  5. Tan3189

    Tan3189 Well-Known Member

    Joined:
    Dec 26, 2011
    Messages:
    74
    Likes Received:
    0
    What is the use of this tun.ko installer??
     
  6. monu92

    monu92 Well-Known Member

    Joined:
    Nov 2, 2011
    Messages:
    286
    Likes Received:
    16
    For vpn..
     
  7. MicromaxA70

    MicromaxA70 Active Member This Topic's Starter

    Joined:
    Mar 15, 2012
    Messages:
    33
    Likes Received:
    3
    It's listed but not working.if it works then I wouldn't ask for any help.
     
  8. monu92

    monu92 Well-Known Member

    Joined:
    Nov 2, 2011
    Messages:
    286
    Likes Received:
    16
    Source code needed
     
  9. MicromaxA70

    MicromaxA70 Active Member This Topic's Starter

    Joined:
    Mar 15, 2012
    Messages:
    33
    Likes Received:
    3
    Micromax people are really shameless.We need protest for kernel source code.
     
  10. akshaybz

    akshaybz Well-Known Member

    Joined:
    Aug 28, 2011
    Messages:
    481
    Likes Received:
    78
    You should try to contact app developer then.
     

Share This Page

Loading...