Can't download apps


Last Updated:

  1. skater95

    skater95 Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Aug 17, 2010
    Messages:
    339
    Likes Received:
    47
    For some reason after I flash a rom and apply a theme after so long I can't download apps from the market, and I can't find any reason why that is.. also I deleted all the cache I could from all my apps
     

    Advertisement
  2. death2all110

    death2all110 VIP Member VIP Member

    Joined:
    Jun 25, 2010
    Messages:
    1,995
    Likes Received:
    1,208
    have you removed gtalk?

    try clearing market cache

    Settings>Applications>Manage Applications>Press Menu Key>Filter>All>Market>Clear Cache

    and you could also try the uninstall updates option as that has also helped with market issues.

    after you clear cache and/or uninstall the updates to market you should power cycle the phone.

    Good Luck!
     
  3. skater95

    skater95 Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Aug 17, 2010
    Messages:
    339
    Likes Received:
    47
    I've done all that except unistall updates to market I don't think I have updates but I'll check also I'll do a power cycle and I haven't taken anything off unless it was already taken off, I'm using velocity rom
     
  4. death2all110

    death2all110 VIP Member VIP Member

    Joined:
    Jun 25, 2010
    Messages:
    1,995
    Likes Received:
    1,208
    Well AFIK velocity rom doesnt remove gtalk since its actually more of a required file.
     
  5. skater95

    skater95 Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Aug 17, 2010
    Messages:
    339
    Likes Received:
    47
    Sorry I was in a different thread..

    So do you have any other suggestions? I tried everything you stated in the previous post and it didn't help any..
     
  6. death2all110

    death2all110 VIP Member VIP Member

    Joined:
    Jun 25, 2010
    Messages:
    1,995
    Likes Received:
    1,208
    um try clearing dalvik cache again. ive heard thats helped.

    if that doesnt work clear both caches and reflash the velocity rom
     
  7. skater95

    skater95 Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Aug 17, 2010
    Messages:
    339
    Likes Received:
    47
    Yeah I was in the wrong thread it was on my phone and I saw your name I figured it was my thread but it was that other guys, maybe I should read a little bit more lol
     
  8. death2all110

    death2all110 VIP Member VIP Member

    Joined:
    Jun 25, 2010
    Messages:
    1,995
    Likes Received:
    1,208
    lol well i edited my post. did you try that suggestion?
     
  9. skater95

    skater95 Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Aug 17, 2010
    Messages:
    339
    Likes Received:
    47
    Yes I clear dalvik cache, didn't help.. This is the second time this happened..

    I have re-flash again... This is so weak..
     
  10. death2all110

    death2all110 VIP Member VIP Member

    Joined:
    Jun 25, 2010
    Messages:
    1,995
    Likes Received:
    1,208
    Are you using clockwork recovery or custom recovery by drellisdee?

    custom recovery is said to be better. but try clearing both caches and flashing velocity 0.1 first then clearing both caches and flashing 0.1.1
     
  11. skater95

    skater95 Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Aug 17, 2010
    Messages:
    339
    Likes Received:
    47
    I'm using clockwork recovery
     
  12. death2all110

    death2all110 VIP Member VIP Member

    Joined:
    Jun 25, 2010
    Messages:
    1,995
    Likes Received:
    1,208
    alright well try flashing velocity 0.1 and then 0.1.1 but clearing caches before flashing them
     

Share This Page

Loading...