Can't find the footprint app


Last Updated:

  1. chimoy2008

    chimoy2008 Member This Topic's Starter

    Joined:
    Apr 18, 2010
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    hi guys,

    After rooting my phone to the Villain Rom 5.2 i didn't notice that is was missing Footprints until i wanted to use it. Can somebody tell me how i can find/ install it again..
    Thanks
     

    Advertisement
  2. Uranus

    Uranus Member

    Joined:
    Sep 25, 2009
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    Hiya Chimoy
    Its in Navigation as a button at the top left. Doesnt seem to work for me though.
     
  3. chimoy2008

    chimoy2008 Member This Topic's Starter

    Joined:
    Apr 18, 2010
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    It's not working for me either, so i thought it needs to be installed coz i cant find it in the application manager. Using adb push wasn't any help as well, it give me the error INSTALL_FAILED-DEXOPT

    any ideas????
    anyone
     
  4. chimoy2008

    chimoy2008 Member This Topic's Starter

    Joined:
    Apr 18, 2010
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0

    I think my problem why it's not working is becoz i'm trying to install a 1.5 files into a 2.1ROM... can anyone lead me to where i can get a 2.1 HTC footprints apk
    thanks
     
  5. mslisaj

    mslisaj Well-Known Member

    Joined:
    Feb 11, 2010
    Messages:
    367
    Likes Received:
    6
    Well gentlemen I don't know if you solved this problem as this thread has been quiet for a month but I have the same problem too. I rooted and installed DC 2.08.1 and the Rom is tweaked and working perfectly. But Footprints wasn't there. I found the .apk for it and the widget and installed them. The Footprints opens and appears to work normally in all respects except the maps don't load. I can add a location with it and get new lat and long for it and everything. Just not maps. I tried everything but haven't gotten it to work yet. Your thread interested me as I thought it was a 1.5 to 2.1 problem also. But in my research I haven't found a newer version of Footprints........... Any help would be appreciated, besides removing the footprints program and forgetting about it..........

    Thanks for your help.........
     
  6. SlothyUK

    SlothyUK Well-Known Member

    Joined:
    Jan 24, 2010
    Messages:
    52
    Likes Received:
    4
    well damn, I just noticed I have same problem, maps are a missing.

    any ideas guys?
     
  7. _MarkC

    _MarkC Well-Known Member

    Joined:
    Feb 6, 2010
    Messages:
    62
    Likes Received:
    2
    I'd do a wipe and install the latest Villain 10.x - the footprints seems to be working fine with that ROM.
     

Share This Page

Loading...