Can't get Wii Remote IME to connectGeneral


Last Updated:

  1. harmor

    harmor Active Member This Topic's Starter

    Joined:
    Dec 18, 2009
    Messages:
    30
    Likes Received:
    1
    I recently purchased Wii Remote IME from the market place and I need help getting my Wii remote to connect to my Eris.

    I switched to Android home as HTC Sense UI is reportedly not working correctly with said program.

    I've read through the comments and I didn't catch anyone mentioning an Eris.
     

    Advertisement
  2. Demache

    Demache Well-Known Member

    Joined:
    Apr 18, 2010
    Messages:
    3,011
    Likes Received:
    341
    I've heard the Wii Remote pairing doesn't work with HTC phones.

    That's what I've heard however.
     
  3. pkopalek

    pkopalek Well-Known Member

    Joined:
    Dec 19, 2009
    Messages:
    837
    Likes Received:
    117
  4. jreed2560

    jreed2560 Well-Known Member

    Joined:
    Dec 31, 2009
    Messages:
    3,922
    Likes Received:
    439
    thats freakin awesome!
     
  5. jhart15063

    jhart15063 Member

    Joined:
    Jun 29, 2010
    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    yeah i read in one of the wiimote apps that it wont work on some HTC sense phones
     
  6. harmor

    harmor Active Member This Topic's Starter

    Joined:
    Dec 18, 2009
    Messages:
    30
    Likes Received:
    1
    I turned Sense UI off though.
    Hopefully in the future the creator of the app can figure out how to get it to work with more phones (including my Eris, of course).

    Edit: I just read the thread pkopalek linked and it the author said that even with Sense UI turned off this app may not work.

    It would have been nice if the creator of this app added the link in the description for the app in the market place.
     
  7. Demache

    Demache Well-Known Member

    Joined:
    Apr 18, 2010
    Messages:
    3,011
    Likes Received:
    341
    It's not HTC sense itself that causes it. It's the way sense phones handle Bluetooth.

    Sent from my Eris using Tapatalk
     
  8. MusikAnimal

    MusikAnimal New Member

    Joined:
    Aug 27, 2010
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    I'm happy to report I DID get the WiiMote working with my Eris! I'm running KaosFroyo V29, a CyanogenMod based custom ROM for Eris that is Senseless.

    I must say, even without the added coolness of being able to use a WiiMote to play games, KaosFroyo is truly amazing. Froyo is so awesome, and the guys that made KaosFroyo did such a good job. My Eris runs faster than ever (as in REALLY fast) and is very stable. Highly suggested!

    Get KaosFroyo here ~~>

    [ROM]KaosFroyo V31 [08/25] [FROYO] - xda-developers
     
  9. harmor

    harmor Active Member This Topic's Starter

    Joined:
    Dec 18, 2009
    Messages:
    30
    Likes Received:
    1
    Yeah, in order to get Wii Remote to work on an HTC phone is to install a non-SenseUI rom.
     

Share This Page

Loading...