Can't intall app to emulator

Discussion in 'Application Development' started by mpdeglau, Jul 7, 2010.

  1. mpdeglau

    mpdeglau New Member
    5

    Jul 7, 2010
    2
    0
    5
    I'm trying to install a hello_world app to the emulator but can't.

    The emulator starts up. Then restarts and hangs on the boot screen. I've left it on the screen for over 15 minutes.

    I'm using Eclipse 3.3.2, with the latest Android Development Toolkit on Win 2003 Server x64.

    I can get 2 different errors. The first error happens when I close the emulator after it gets stuck on the boot screen. Note that Success! only shows after I close the the emulator. The second error happens if I try to reset the adb.

    Below is the console output.

    [2010-07-07 09:39:47 - temp_conversion] ------------------------------
    [2010-07-07 09:39:47 - temp_conversion] Android Launch!
    [2010-07-07 09:39:47 - temp_conversion] adb is running normally.
    [2010-07-07 09:39:47 - temp_conversion] Performing de.vogella.android.tempconvertor.Convert activity launch
    [2010-07-07 09:39:54 - temp_conversion] Launching a new emulator with Virtual Device 'TestDevice'
    [2010-07-07 09:40:02 - temp_conversion] New emulator found: emulator-5554
    [2010-07-07 09:40:02 - temp_conversion] Waiting for HOME ('android.process.acore') to be launched...
    [2010-07-07 09:40:51 - temp_conversion] HOME is up on device 'emulator-5554'
    [2010-07-07 09:40:51 - temp_conversion] Uploading temp_conversion.apk onto device 'emulator-5554'
    [2010-07-07 09:40:51 - temp_conversion] Installing temp_conversion.apk...

    *** This is what happens when I close the emulator******
    [2010-07-07 09:59:57 - temp_conversion] Success!
    [2010-07-07 09:59:57 - temp_conversion] Failed to upload temp_conversion.apk on device 'emulator-5554'
    [2010-07-07 09:59:57 - temp_conversion] java.io.IOException: device (emulator-5554) request rejected: device not found
    [2010-07-07 09:59:57 - temp_conversion] Launch canceled!

    *** This is attempting to reset adb after it gets to the boot screen*****
    [2010-07-07 09:42:11 - temp_conversion] Failed to install temp_conversion.apk on device 'emulator-5554!
    [2010-07-07 09:42:11 - temp_conversion] An existing connection was forcibly closed by the remote host.
    [2010-07-07 09:42:12 - temp_conversion] Failed to upload temp_conversion.apk on device 'emulator-5554'
    [2010-07-07 09:42:12 - temp_conversion] java.net.ConnectException: Connection refused: connect
    [2010-07-07 09:42:12 - temp_conversion] Launch canceled!

    Thanks
     

    Advertisement
  2. mpdeglau

    mpdeglau New Member
    5

    Jul 7, 2010
    2
    0
    5
    I was able to solve my problem. It turns out Android needs Sun's JDK and I had IBM's JDK installed. This was causing an issue when the application was being zipped into the apk file.
     
  3. shakir786

    shakir786 New Member
    5

    Sep 28, 2011
    1
    0
    5
    I am trying too much time but each time show following error:


    [2011-09-28 15:33:54 - Test_Pro] ------------------------------
    [2011-09-28 15:33:54 - Test_Pro] Android Launch!
    [2011-09-28 15:33:54 - Test_Pro] adb is running normally.
    [2011-09-28 15:33:54 - Test_Pro] Performing MyPro.TestPro.Test_ProActivity activity launch
    [2011-09-28 15:34:00 - Test_Pro] Launching a new emulator with Virtual Device 'MyAVD'
    [2011-09-28 15:34:15 - Emulator] Warning: No DNS servers found
    [2011-09-28 15:34:17 - Emulator] emulator: emulator window was out of view and was recentered
    [2011-09-28 15:34:17 - Emulator]
    [2011-09-28 15:34:18 - Test_Pro] New emulator found: emulator-5554
    [2011-09-28 15:34:18 - Test_Pro] Waiting for HOME ('android.process.acore') to be launched...
    [2011-09-28 15:42:37 - Test_Pro] HOME is up on device 'emulator-5554'
    [2011-09-28 15:42:37 - Test_Pro] Uploading Test_Pro.apk onto device 'emulator-5554'
    [2011-09-28 15:42:45 - Test_Pro] Installing Test_Pro.apk...
    [2011-09-28 15:45:02 - Test_Pro] Failed to install Test_Pro.apk on device 'emulator-5554!
    [2011-09-28 15:45:02 - Test_Pro] (null)
    [2011-09-28 15:45:04 - Test_Pro] Launch canceled!


    Please Help me


    My Email-Address : Shakir.mengrani@gmail.com

    Please Urgently help
     
  4. androokie

    androokie New Member
    5

    Oct 5, 2011
    2
    0
    5
    I am getting following error while trying to launch a simple helloworld app.., please help

    ActivityManager: [1] Killed am start -n com....

    App never loads after above error
     

Share This Page

Loading...