Root Can't run 768mhz anymore?

Discussion in 'Android Devices' started by skater95, Sep 27, 2010.

  1. skater95

    skater95 Well-Known Member
    43

    Aug 17, 2010
    339
    47
    43
    Sophomore in high school
    In a house, by a street
    I've been running 768mhz since the kernel came out and just today I've had 3 or 4 kernel panics.
     

    Advertisement

  2. death2all110

    death2all110 VIP Member
    VIP Member
    313

    Jun 25, 2010
    1,996
    1,210
    313
    Male
    Systems Administrator Windows/Unix
    Illinois, US
    I get them randomly but maybe once every 2or 3 days at 787 but it seems fine other than that, so im not sure what may cause that.
     
  3. dots

    dots Well-Known Member
    93

    Aug 5, 2010
    965
    245
    93
    Shelby Township, MI
    I also get them about 1-2 days on 768mhz depending on how im using my phone.
     
  4. skater95

    skater95 Well-Known Member
    43

    Aug 17, 2010
    339
    47
    43
    Sophomore in high school
    In a house, by a street
    Well today is one of the lighter days..
     
  5. death2all110

    death2all110 VIP Member
    VIP Member
    313

    Jun 25, 2010
    1,996
    1,210
    313
    Male
    Systems Administrator Windows/Unix
    Illinois, US
    Hmm how often does this happen?

    ****************************************************************************
    Off Topic:
    is it just me or did the buttons for quote edit reply etc... change a lighter color and diff icons?
    ****************************************************************************
     
  6. skater95

    skater95 Well-Known Member
    43

    Aug 17, 2010
    339
    47
    43
    Sophomore in high school
    In a house, by a street
    First time it happen at 768. 3 times today
     
  7. jetblack

    jetblack Well-Known Member
    36

    Sep 8, 2010
    49
    5
    36
    You didn't happen to be streaming anything on last.fm, did you? I've been rock solid since flashing the kernel, but got two kernel panics within about 5 minutes of each other earlier this afternoon while streaming from last.fm. I saw some errors trying to start streams before this happened. That seems to have shaken out (I've been streaming fine for 90 minutes or so now), so I'm beginning to suspect that something was going on on their end that the OC kernel didn't handle particularly gracefully.

    It might just be coincidence, but thought I'd mention it since I also had unusual behavior today.
     
  8. skater95

    skater95 Well-Known Member
    43

    Aug 17, 2010
    339
    47
    43
    Sophomore in high school
    In a house, by a street
    Don't even have last.fm
     
  9. Mitchell4500

    Mitchell4500 Well-Known Member
    63

    Jul 24, 2010
    402
    68
    63
    Student
    USA
    Sames recently been happing to me. Usually with youtube.
     
  10. skater95

    skater95 Well-Known Member
    43

    Aug 17, 2010
    339
    47
    43
    Sophomore in high school
    In a house, by a street
    Don't use youtube very often..
     
  11. dots

    dots Well-Known Member
    93

    Aug 5, 2010
    965
    245
    93
    Shelby Township, MI
    I noticed that too! And the New Thread button is like that.

    Edit** As soon as i posted this all the buttons look like that now.
     
  12. death2all110

    death2all110 VIP Member
    VIP Member
    313

    Jun 25, 2010
    1,996
    1,210
    313
    Male
    Systems Administrator Windows/Unix
    Illinois, US
    So Weird!
     
  13. darkxsun

    darkxsun Well-Known Member
    68

    Sep 2, 2010
    470
    119
    68
    Is the "thanks" button still holding out at a darker blue? :-/
     
  14. bamaredwingsfan

    bamaredwingsfan Well-Known Member
    88

    Nov 16, 2009
    525
    27
    88
    Mail Carrier
    Cullman, AL
    What is the stock clock speed for the ally, i don't think i have ever heard what it was.
     
  15. skater95

    skater95 Well-Known Member
    43

    Aug 17, 2010
    339
    47
    43
    Sophomore in high school
    In a house, by a street
    600mhz
     
  16. dots

    dots Well-Known Member
    93

    Aug 5, 2010
    965
    245
    93
    Shelby Township, MI
    yes lol
     
  17. death2all110

    death2all110 VIP Member
    VIP Member
    313

    Jun 25, 2010
    1,996
    1,210
    313
    Male
    Systems Administrator Windows/Unix
    Illinois, US
    ITS THE ZOMBIE APOCALYPSE! JK lol this is strange though, and no info on site updates. anybody else getting random database errors?
     
  18. jetblack

    jetblack Well-Known Member
    36

    Sep 8, 2010
    49
    5
    36
    Yes. They've been pretty frequent the last two days or so.
     
  19. KuroTsubasa

    KuroTsubasa Well-Known Member
    18

    Sep 19, 2010
    77
    18
    18
    I tend to get kernel panics much more often when I'm using either the browser or the market (than any other app). Actually, those might be the *only* apps that give me kernel panics, but I'm not sure.
     
  20. SuperMerg

    SuperMerg Active Member
    16

    Jul 19, 2010
    34
    1
    16
    I agree. Any time I'm using 3G (I haven' checked wifi). But any sort of OTA data communication seems to push kernel panics.

    I've been fine running non-internet apps. (e.g. NESoid, Spincube Lite, aTilt...)
     
  21. KuroTsubasa

    KuroTsubasa Well-Known Member
    18

    Sep 19, 2010
    77
    18
    18
    Actually, I use wifi whenever I'm at home... so my kernel panics happened when 3g wasn't active. Could still be related though. They *do* seem to happen more when accessing the internet. Either way, I haven't had that many kernel panics since I've lowered my clock speed.
     
Tags:

Share This Page

Loading...