Can't send pic messages with 2.1!!!General


Last Updated:

  1. tee00max

    tee00max Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Mar 11, 2010
    Messages:
    142
    Likes Received:
    3
    Since i upgraded to 2.1 the other day, everytime i try to send a pic message it gives me Message not sent, Generic network failure. I thought at first that it may be due to my signal but its not and I was just wondering if anyone else had this problem.
     

    Advertisement
  2. tee00max

    tee00max Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Mar 11, 2010
    Messages:
    142
    Likes Received:
    3
    come on anyone with any help.
     
  3. superchaos

    superchaos Well-Known Member

    Joined:
    Dec 13, 2009
    Messages:
    486
    Likes Received:
    36
    If you are using handcent, try the stock messaging app. You also need to make sure you program your phone on the network *228
     
  4. tee00max

    tee00max Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Mar 11, 2010
    Messages:
    142
    Likes Received:
    3
    its on the network and everything but idk what the problem is..
     
  5. Bswartz95

    Bswartz95 Well-Known Member

    Joined:
    Dec 11, 2009
    Messages:
    1,101
    Likes Received:
    41
    You will be on the network but you still have to do *228 (both options 1 & 2) after flashing 2.1.
     
  6. tee00max

    tee00max Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Mar 11, 2010
    Messages:
    142
    Likes Received:
    3
    ok lemme do it...
     
  7. butthead007

    butthead007 Well-Known Member

    Joined:
    Dec 16, 2009
    Messages:
    247
    Likes Received:
    28
    Doing 1 and 2 is not necessary. Just 1 will program device and load prl. Option 2
    updates prl only. Not necessary to do both.

     
  8. tee00max

    tee00max Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Mar 11, 2010
    Messages:
    142
    Likes Received:
    3
    i think its working fine now....
     
  9. lgldrgdlr

    lgldrgdlr Well-Known Member

    Joined:
    Jan 28, 2010
    Messages:
    717
    Likes Received:
    192
    i know this is off topic, but i didnt redo any programming after flashing 2.1 and my eris has worked just fine.
     
  10. carmendiva

    carmendiva Well-Known Member

    Joined:
    Feb 11, 2010
    Messages:
    2,556
    Likes Received:
    118
    Mine works whenever it wants to...its just pictures are really delayed in sending and receiving...

    Someone sent a pic at like 1:15, i didn't get it till 1:45
    usually its instantaneous
     
  11. AdmSuvvuk

    AdmSuvvuk Well-Known Member

    Joined:
    Feb 22, 2010
    Messages:
    355
    Likes Received:
    45
    I have a suspicion that VZW is having some network issues today. I'm having trouble with both TXT and MMS, and other erratic network issues both voice and data all day today. Actually the issues started last night, and have continued sporadically through the day. I'm just waiting it out to see what is going on. Blame the sunspots ;) That always works ;)
     
  12. dlsgap

    dlsgap Member

    Joined:
    Dec 29, 2009
    Messages:
    19
    Likes Received:
    0

    I'll sit tight on my issue too... sending MMS out... says they're sent on my end, but one person never recieved.. another just kept receiving corrupt files. I'm hoping its just a network hiccup...
     
  13. carmendiva

    carmendiva Well-Known Member

    Joined:
    Feb 11, 2010
    Messages:
    2,556
    Likes Received:
    118
    lets hope we won't have network woes like At & T
     

Share This Page

Loading...