CapitalsSupport


Last Updated:

  1. Meh

    Meh Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Sep 22, 2009
    Messages:
    163
    Likes Received:
    12
    Hey all.

    After updating to the new(er) firmware I4 on O2 UK I've now got the Samsung keyboard, which I don't like as much as the standard Android keyboard. Major gripe is lack of a shift key to capitalise the next letter. Any way round this as having to select the Abc function is very annoying.

    Cheers!
     

    Advertisement
  2. boomtopper

    boomtopper Active Member

    Joined:
    Sep 10, 2009
    Messages:
    42
    Likes Received:
    0
    Better keyboard might be worth a try as it uses a shit key to capitalise words. Also the gestures are really useful too.
     
  3. kam187

    kam187 Well-Known Member

    Joined:
    Aug 3, 2009
    Messages:
    1,320
    Likes Received:
    46
    If you hold down on a text blox and go to select input method, is the android keyboard available at all?
     
  4. Ferox

    Ferox Well-Known Member

    Joined:
    Sep 23, 2009
    Messages:
    91
    Likes Received:
    4
    I was the same the keyboard in ii4 really is horrible! I tried Better Keyboard though found it was'nt as compatible as it had been on ii5 so i searched the Market for an alternative and found 'Touchpal' Even better than Better Keyboard in my opinion and wait for yes it's FREE!
     
  5. Nefser

    Nefser Active Member

    Joined:
    Oct 14, 2009
    Messages:
    31
    Likes Received:
    3
    Anyone else have a problem using an alternate keyboard? Installed Touchpal to give it a whirl, ticked the option to turn it on, but it isn't coming up, nor is there any other option to turn it on.

    Has my keyboard option been hijacked and I'm doomed to use this one forever?
     
  6. Rastaman-FB

    Rastaman-FB Well-Known Member

    Joined:
    Sep 11, 2009
    Messages:
    6,113
    Likes Received:
    1,010
    hold down 123 and select input
     
  7. Nefser

    Nefser Active Member

    Joined:
    Oct 14, 2009
    Messages:
    31
    Likes Received:
    3
    Touchpal force closes on me. :-(

    Btw, had to press and hold on an input selection to get the input method choice, whereas many other keyboards give you that option along with changing your keyboard format.
     

Share This Page

Loading...