Captivate Won't Mount on PC via USBSupport


Last Updated:

  1. barr08

    barr08 Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Nov 18, 2010
    Messages:
    51
    Likes Received:
    2
    Hey all,

    The first couple of times I connected my new Captivate to my PC via USB, it worked fine. I was given the notification to mount and view my files, and I was able to access everything.

    This morning, I plugged my phone in, and told it to mount in the notifications, but it did not appear on my PC. When I unplugged it and tried it again, it was not recognized at all as a USB drive.

    Notes:
    -I am using the "internal SD card". I have no external microSD to use at the moment.
    -The phone charges when plugged into the computer, but does not mount.
    -EDIT: I have tried reinstalling the USB drivers via links found on this forum.

    Any help on this would be great! Thanks!
     

    Advertisement
  2. barr08

    barr08 Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Nov 18, 2010
    Messages:
    51
    Likes Received:
    2
    So I went into the USB settings under Applications and turned off automount. For some reason, it works fine when I manually tell it to go into USB mode every time I plug it into the PC, but it doesn't work correctly when I tell it to mount automatically. Weird.

    Anyways, seems like this isn't that much of an issue any more.
     
  3. Tennis

    Tennis Well-Known Member

    Joined:
    Nov 11, 2010
    Messages:
    203
    Likes Received:
    9
    I'm having this same issue. Can I have the link for the USB drivers?
     
  4. sremick

    sremick Well-Known Member

    Joined:
    Jun 18, 2010
    Messages:
    2,521
    Likes Received:
    356
  5. barr08

    barr08 Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Nov 18, 2010
    Messages:
    51
    Likes Received:
    2
    Love me some CapFaq
     

Share This Page

Loading...