[CDMA] None of the screen shot apps work for me, Revolution


Last Updated:

  1. z50king

    z50king Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Jul 21, 2011
    Messages:
    126
    Likes Received:
    21
    I rooted with Revolution last night and did S-Off and the whole deal

    I have tried numerous screen shot apps from the market and they all act like they take a picture via the different ways but none of them save to the sd card in the folder it creates.

    anyone else having this problem? found nothing in this forum with screen shot in the same post

    I really want to send screen shots to my friends....


    PARTIAL SOLUTION::
    Drocap2 (free) from the market worked for me as well as other 3VO users. The trick I found was to turn off Notifications in the SuperUser application under Settings. This got rid of the horizontal lines and contrast problems.

    Others have not had this work, see here
    http://androidforums.com/htc-evo-3d/386592-let-us-peek-your-screens.html#post3023778
     

    Advertisement
  2. El Presidente

    El Presidente Beware The Milky Pirate! Moderator

    Joined:
    Jan 3, 2011
    Messages:
    30,600
    Likes Received:
    21,451
  3. novox77

    novox77 Leeeroy Jennnkinnns! VIP Member

    Joined:
    Jul 7, 2010
    Messages:
    3,965
    Likes Received:
    3,256
    It's a known issue with HTC's GB ROMs. The fact that it can capture a garbled image means it's not due to root status.

    drocap2 is working for me, although the interface is pretty boneheaded. Give that one a try.
     
    EarlyMon likes this.
  4. NYCHitman1

    NYCHitman1 Gun for Hire Developer

    Joined:
    Oct 16, 2009
    Messages:
    6,537
    Likes Received:
    1,738
    What are you folks using for screenshot app?

    I tried ShootMe but it's taking these awful blurry pics.
     
  5. wake69

    wake69 Well-Known Member

    Joined:
    Jun 8, 2010
    Messages:
    1,808
    Likes Received:
    513
    Try drocap2
     
    JunBringer, EarlyMon and NYCHitman1 like this.
  6. NYCHitman1

    NYCHitman1 Gun for Hire Developer

    Joined:
    Oct 16, 2009
    Messages:
    6,537
    Likes Received:
    1,738
    Works like a charm. Thanks bro.
     
  7. outkast25

    outkast25 Well-Known Member

    Joined:
    Jan 5, 2011
    Messages:
    313
    Likes Received:
    15
    shoot me is working for me.
     
  8. z50king

    z50king Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Jul 21, 2011
    Messages:
    126
    Likes Received:
    21
    Drocap works, thanx. One of them was taking aone super messed up pictures, it looked like you took a picture of a tv screen, where it was sideways and what not
     
  9. z50king

    z50king Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Jul 21, 2011
    Messages:
    126
    Likes Received:
    21
    I added a Partial Solution to the OP. it works for some of us
     
  10. EarlyMon

    EarlyMon The PearlyMon Moderator

    Joined:
    Jun 10, 2010
    Messages:
    57,622
    Likes Received:
    70,270
  11. z50king

    z50king Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Jul 21, 2011
    Messages:
    126
    Likes Received:
    21
  12. novox77

    novox77 Leeeroy Jennnkinnns! VIP Member

    Joined:
    Jul 7, 2010
    Messages:
    3,965
    Likes Received:
    3,256
    run the DDMS.bat from a cmd window first; that way when the program exits, you'll see any error messages it left.
     
  13. z50king

    z50king Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Jul 21, 2011
    Messages:
    126
    Likes Received:
    21
    i forgot how to write in command prompt.... been 3 years since I took my c++ class at school

    It goes like C:folder/folder/folder/googlesomething/tools/DDMS.bat
    ?
     
  14. grepper

    grepper Well-Known Member

    Joined:
    Jun 11, 2011
    Messages:
    56
    Likes Received:
    2
    I've been using screenshot it... Love it! Can save, share, and even crop pics of your screen. Very versatile.
     
  15. EarlyMon

    EarlyMon The PearlyMon Moderator

    Joined:
    Jun 10, 2010
    Messages:
    57,622
    Likes Received:
    70,270
    ShootMe works for rooted phones (this is All Things Root) and the new 2.08 rom has screen shots built-in now, rooted or not.
     
    wake69 likes this.
  16. Recoil1

    Recoil1 Well-Known Member

    Joined:
    Jun 21, 2010
    Messages:
    168
    Likes Received:
    50
    How about holding the power button and pressing home. That has worked for me on the 3VO since the new update.
     

Share This Page

Loading...