Changing phone numbers with Virgin/TriumphGeneral


Last Updated:

  1. handisnacks

    handisnacks Member This Topic's Starter

    Joined:
    Jun 6, 2011
    Messages:
    20
    Likes Received:
    1
    Has anyone changed their phone number with Virgin Mobile? When I signed up, after I bought this nice little phone, I don't like the phone number I was given. There is an option to change it online, but I don't want to do it if it resets the balance on my account (since I already paid the $35) for the month of August. Anyone know if changing numbers online resets the balance, or does it just keep the money you have? Thanks
     

    Advertisement
  2. KryptoNyte

    KryptoNyte Well-Known Member

    Joined:
    Jun 21, 2011
    Messages:
    383
    Likes Received:
    39
    It's my understanding that Virgin Mobile does not allow us any control in the selection of a new phone number, unless you are porting over an existing phone number from another carrier.
     
  3. handisnacks

    handisnacks Member This Topic's Starter

    Joined:
    Jun 6, 2011
    Messages:
    20
    Likes Received:
    1
    Uh, there's an option right there under your account to change your phone number. No you can't select the number specifically, but it gets you a random one that's available in your area. You can change it once a day if you want.
     
  4. KryptoNyte

    KryptoNyte Well-Known Member

    Joined:
    Jun 21, 2011
    Messages:
    383
    Likes Received:
    39
    My apologies for being completely unable to help you with your original request.
     
  5. KryptoNyte

    KryptoNyte Well-Known Member

    Joined:
    Jun 21, 2011
    Messages:
    383
    Likes Received:
    39
    Just out of curiousity, I'm logged in to my VM account, how exactly would one find that option to change phone number?
     
  6. Bobomo

    Bobomo Member

    Joined:
    Jul 28, 2011
    Messages:
    14
    Likes Received:
    1
    Under settings and preferences tab, on the right side under "I want to..."

    I've already changed mine twice, because apparently only drug dealers use VM and I keep getting text messages and voicemails from stoners.
     
  7. KryptoNyte

    KryptoNyte Well-Known Member

    Joined:
    Jun 21, 2011
    Messages:
    383
    Likes Received:
    39
    Thanks. I'll try to keep my dealing to a minimum this week. :)
     
  8. handisnacks

    handisnacks Member This Topic's Starter

    Joined:
    Jun 6, 2011
    Messages:
    20
    Likes Received:
    1
    It's one of the tabs. It's under "Settings & Preferences" then "I Want To..."
     
  9. handisnacks

    handisnacks Member This Topic's Starter

    Joined:
    Jun 6, 2011
    Messages:
    20
    Likes Received:
    1
    Does it require you to pay the monthly fee again, or top up? Or does it actually keep your balance.
     

Share This Page

Loading...