Check it outGeneral


Last Updated:

  1. crazyg0od33

    crazyg0od33 Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Jul 16, 2010
    Messages:
    391
    Likes Received:
    28
    So I decided to take a screenshot, because I have yet to see another image up here of an incredible with a full signal meter lol:
    [​IMG]
     

    Advertisement
  2. smile44

    smile44 Well-Known Member

    Joined:
    Jun 24, 2010
    Messages:
    119
    Likes Received:
    7
    Nice! I have 1-2 bars at home, but at work I do often get up to 4. Does sound like it's a rare occurrence with these phones though.
     
  3. crazyg0od33

    crazyg0od33 Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Jul 16, 2010
    Messages:
    391
    Likes Received:
    28
    yeah, I had this all day in central jersey
     
  4. killadanny

    killadanny Well-Known Member

    Joined:
    Apr 26, 2010
    Messages:
    847
    Likes Received:
    102
    How come this is weird?? I usually get full bars whenever I roam around town, but mot at home :D
     
  5. yojoe600

    yojoe600 Well-Known Member

    Joined:
    Apr 14, 2010
    Messages:
    2,188
    Likes Received:
    207
    jeez i get full bars too im sooo cool
     
  6. crazyg0od33

    crazyg0od33 Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Jul 16, 2010
    Messages:
    391
    Likes Received:
    28
    I didnt say it was weird, i was just putting this up because when I was looking at all the threads with "layouts, wallpapers, desktops, etc." I didnt really see many with full meters, so I just felt like putting it up
     
  7. crazyg0od33

    crazyg0od33 Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Jul 16, 2010
    Messages:
    391
    Likes Received:
    28
    sorry if this insulted you, I was just posting this for fun and to show it IS possible to get a full meter
     
  8. killadanny

    killadanny Well-Known Member

    Joined:
    Apr 26, 2010
    Messages:
    847
    Likes Received:
    102
    oh i thought people were thinking there was some kind of error preventing the DInc from getting full bars :D
     
  9. Stupifier

    Stupifier Well-Known Member

    Joined:
    Apr 9, 2010
    Messages:
    393
    Likes Received:
    46
    I actually get full bars the majority of the time. Home, Out and about....I never noticed an issue for me.

    Phoenix, Arizona. Specifically, Glendale
     
  10. crazyg0od33

    crazyg0od33 Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Jul 16, 2010
    Messages:
    391
    Likes Received:
    28
    no, no error, just never seems to show it higher
     
  11. yojoe600

    yojoe600 Well-Known Member

    Joined:
    Apr 14, 2010
    Messages:
    2,188
    Likes Received:
    207
    hey man i was just being like that in good fun... its the internet and i just like to try and mess around
     
  12. gonzoguy24

    gonzoguy24 Well-Known Member

    Joined:
    Nov 11, 2009
    Messages:
    1,104
    Likes Received:
    41
    Dude! I had never gotten full bars before today...odd...
     
  13. crazyg0od33

    crazyg0od33 Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Jul 16, 2010
    Messages:
    391
    Likes Received:
    28
    It's all good. I thought it was sarcasm, but you cant really tell over the internet
     
  14. jrmckins

    jrmckins Well-Known Member

    Joined:
    Jun 25, 2010
    Messages:
    761
    Likes Received:
    101
    the trick is not to care either way :)
     
    NightAngel79 likes this.
  15. Berry2Droid

    Berry2Droid Well-Known Member

    Joined:
    Nov 17, 2009
    Messages:
    402
    Likes Received:
    45
    Haha another jersey man huh? I get full bars in my house down in Manahawkin(exit63)
     
  16. jayochs

    jayochs Well-Known Member

    Joined:
    May 14, 2010
    Messages:
    672
    Likes Received:
    89
    nice, up in NB you're rockin full bars eh....down in brick i get like 1 in my house if i'm lucky haha
     
  17. romy134

    romy134 Well-Known Member

    Joined:
    Aug 2, 2010
    Messages:
    60
    Likes Received:
    6
    I was in Las Vegas this past weekend. full bars all day.
     
  18. FrozenIpaq

    FrozenIpaq Well-Known Member

    Joined:
    Apr 21, 2010
    Messages:
    153
    Likes Received:
    22
    My dorm room was located right next to a cell tower so my signal was like that all the time. Too bad my new dorm next year is a bit further away. It's always refreshing though to see full bars (especially with my slight OCD)
     
  19. vzw+google+htc=:)

    vzw+google+htc=:) Well-Known Member

    Joined:
    Dec 30, 2009
    Messages:
    339
    Likes Received:
    190
    Man I have 6 bars. LOL

    [​IMG]
     
  20. xFlawless11x

    xFlawless11x Well-Known Member

    Joined:
    Jun 20, 2010
    Messages:
    86
    Likes Received:
    9
    You suck lol :p

    I was just about to post the exact same thing as a response.

    FrankenROM ftw :D
     
  21. vzw+google+htc=:)

    vzw+google+htc=:) Well-Known Member

    Joined:
    Dec 30, 2009
    Messages:
    339
    Likes Received:
    190

    If you had FrankenRom b2 before, what differences are you noticing with B3? I downloaded it but have not changed yet.
     
  22. TheSultan

    TheSultan Well-Known Member

    Joined:
    Mar 6, 2010
    Messages:
    1,483
    Likes Received:
    255
    mine goes up to 11.
     
    jrmckins likes this.
  23. BetaMan

    BetaMan Well-Known Member

    Joined:
    May 4, 2010
    Messages:
    438
    Likes Received:
    55
    I've gotten 4 bars several times, but at home I usually only get 1-2.
     

Share This Page

Loading...