Chevy's Kernal breaking Titanium


Last Updated:

  1. jackburnt

    jackburnt Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Dec 8, 2009
    Messages:
    663
    Likes Received:
    63
    It looks like Chevy's kernal is breaking the root access for Titanium. Anyone else having the same issue? When I first installed BB .7, Titanium worked fine. Then I installed Chevy's kernal and now it doesn't have root access.

    Looks like a couple other people are having the same issue on AllDroid.

    I'm using BB .7 with Chevy's 1ghz kernal.
     

    Advertisement
  2. shrink57

    shrink57 Well-Known Member

    Joined:
    Dec 19, 2009
    Messages:
    1,529
    Likes Received:
    149
    I just noticed I also had the same problem with BB.7 and Chevy but it is easily fixed. In Titanium, hit the Problems button and auto-upgrade busybox. Now Titanium is working fine. Damn, you got me scared for a few minutes :eek:
     
  3. Fabolous

    Fabolous Superuser VIP Member

    Joined:
    Nov 7, 2009
    Messages:
    3,635
    Likes Received:
    2,126
    Yeah, actually I think all you need to do is chmod 755 /system/xbin/busybox
     
  4. jackburnt

    jackburnt Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Dec 8, 2009
    Messages:
    663
    Likes Received:
    63
    Busybox won't download for me. Strange.

    I'll try the permissions later. Never done permissions on my Droid before.
     
  5. xmr405o

    xmr405o Well-Known Member

    Joined:
    Dec 7, 2009
    Messages:
    4,171
    Likes Received:
    1,185
    I use Droid Root Helper to reinstall busybox. I hate using adb. haha
     
  6. jackburnt

    jackburnt Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Dec 8, 2009
    Messages:
    663
    Likes Received:
    63
    Weird. Tried it again and it worked! Oh well.

    Anyway. Hopefully this thread will help someone who's wondering what's wrong with Titanium.
     
  7. YankeeDudeL

    YankeeDudeL Well-Known Member

    Joined:
    Oct 25, 2009
    Messages:
    2,170
    Likes Received:
    516
    I'll have to give this a try, b/c I've also had this issue. I'm on UltimateDroid 6.3 and was using the 1.25 kernal. When I tried to restore through Titanium, I'd get a reboot, my wallpaper would change, and the Market would stop working.
     
  8. shadowdude777

    shadowdude777 Well-Known Member

    Joined:
    Nov 8, 2009
    Messages:
    1,842
    Likes Received:
    122
    Clicking the "Problems?" button in Titanium isn't working for you guys? It worked for me and shrink57.
     
  9. doomedromance

    doomedromance Well-Known Member

    Joined:
    Nov 9, 2009
    Messages:
    664
    Likes Received:
    82
    problems button worked for me
     
  10. Shadowtech

    Shadowtech Well-Known Member

    Joined:
    Dec 29, 2009
    Messages:
    434
    Likes Received:
    36
    The button does stop working every now and then.. most likely an issue with the server it downloads busybox from.. assuming it downloads it that is.

    I have had to use it a few times, and found that if it fails, I can usually wait a bit and try again with success.
     
  11. Fadelight

    Fadelight Well-Known Member

    Joined:
    Oct 29, 2009
    Messages:
    1,393
    Likes Received:
    95
    The Solution:


    Code (Text):
    1. adb shell chmod 755 /system/xbin/busybox
     

Share This Page

Loading...