chrome tabs are tediousGeneral


Last Updated:

  1. thequeenscheese

    thequeenscheese Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Nov 8, 2010
    Messages:
    737
    Likes Received:
    24
    multiple tabs open in chrome or moving back and fourth between chrome and other apps is just tedious its always reloading the page is there a way to force it to have the chached or saink?
     

    Advertisement
  2. nickdalzell

    nickdalzell Well-Known Member Contributor

    Joined:
    Jun 17, 2011
    Messages:
    4,849
    Likes Received:
    871
    that annoying reload is part of Chrome and cannot be turned off. alternatively whenever i'm reading things in multiple tabs i use Opera Mobile (NOT Mini) which doesn't do that. you have to change a setting though but i don't recall how it was done. some about:config hack
     
  3. Bosbouer

    Bosbouer Well-Known Member

    Joined:
    Oct 7, 2012
    Messages:
    277
    Likes Received:
    38
    Have you tried the Desktop option? I have had 5 tabs open and can skip between them instantly.

    Spikes
     
  4. nickdalzell

    nickdalzell Well-Known Member Contributor

    Joined:
    Jun 17, 2011
    Messages:
    4,849
    Likes Received:
    871
    I got request desktop site but I still get reloads if I go to another tab and back.
     
  5. thequeenscheese

    thequeenscheese Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Nov 8, 2010
    Messages:
    737
    Likes Received:
    24
    same for me maybe its my wifi speeds as it doesnt keep the page open..
     
  6. nickdalzell

    nickdalzell Well-Known Member Contributor

    Joined:
    Jun 17, 2011
    Messages:
    4,849
    Likes Received:
    871
    I think it is RAM related. If I switch tabs, I see the page as I left it for only an instant then it reloads. I think Google Chrome only allocates enough RAM to keep the view in one tab at a time.
     
  7. thequeenscheese

    thequeenscheese Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Nov 8, 2010
    Messages:
    737
    Likes Received:
    24
    that also bit pants tho if theres ram to use then lets use it..
     
  8. nickdalzell

    nickdalzell Well-Known Member Contributor

    Joined:
    Jun 17, 2011
    Messages:
    4,849
    Likes Received:
    871
    perhaps either trying another browser or contacting Google and pray they listen (unlike Apple or Microsoft)
     
  9. thequeenscheese

    thequeenscheese Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Nov 8, 2010
    Messages:
    737
    Likes Received:
    24
    infact chrome is stakko on a tablet, twice now i had to leave a forum post half way through to uo a pic or check something in another tab and twice now its lost the dialogue in the open box again an android fail.
     

Share This Page

Loading...