Clock stopped!Support


Last Updated:

  1. johnaachen

    johnaachen Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Apr 14, 2010
    Messages:
    86
    Likes Received:
    0
    My clock has stopped on my home screen at 20.58 last night!

    What is that all about? I am with Vodafone and set it to update from network..has Vodafone crashed?!
     

    Advertisement
  2. geraerb

    geraerb Member

    Joined:
    May 11, 2010
    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    Do you use any task killer ??

    You have probably killed all running tasks, including the clock.
    Please be carefull with these apps and select the tasks that do not need to be killed.

    A reboot will solve you're problem.
     
  3. greenhornetuk

    greenhornetuk Active Member

    Joined:
    May 15, 2010
    Messages:
    27
    Likes Received:
    2
    Mine did the same and i was not running any task killers, stopped around 1am and i didnt wake up in time for work. my alarm also doesnt like to work before 7am.
     
  4. vfxdee

    vfxdee Active Member

    Joined:
    Apr 30, 2009
    Messages:
    32
    Likes Received:
    0
    Mine did the same thing. The clock process seems to crash when it tries to update through the cell network. I only have EDGE in my area, so there might be a problem with that....maybe a timeout? At any rate, tell it not to update from the cell network and your problem should be fixed.
     
  5. werthers

    werthers Well-Known Member

    Joined:
    Apr 14, 2010
    Messages:
    262
    Likes Received:
    15
    You need to wind the clock up ;)
     
  6. voodoomike

    voodoomike Member

    Joined:
    May 10, 2010
    Messages:
    24
    Likes Received:
    1
    I had the same problem last night as well, although I figured that I'd killed a required process with my task killer.

    Maybe something spooky happened to all of us last night? ;)
     

Share This Page

Loading...