clock/weather widgetGeneral


Last Updated:

  1. kraze0g

    kraze0g Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Dec 12, 2009
    Messages:
    507
    Likes Received:
    0
    Neone kno if by using the standard clock weather widget on home screen drains battery? Or does the weather only update over a period of time? Just wonderin if i should remove it for just a clock and use the weather channel. Thanks
     

    Advertisement
  2. Podivin

    Podivin VIP Member VIP Member

    Joined:
    Nov 29, 2009
    Messages:
    3,679
    Likes Received:
    881
    It's never been a problem for me.
     
  3. RC Addict

    RC Addict Well-Known Member

    Joined:
    Nov 12, 2009
    Messages:
    257
    Likes Received:
    2
    You can change the update period manually. If I remember correctly it is set to three hours by default. And no, it is not a big battery drainer.
     
  4. Eric2

    Eric2 Well-Known Member

    Joined:
    Dec 30, 2009
    Messages:
    211
    Likes Received:
    6
    Can someone tell me how to delete a city from the weather widget? (I can see how to add one, but can't for the life of me find where/how to delete one.) Edit: Never mind...I figured it out. ("Scroll" to city, and then tap Menu => Delete)

    And how does one change the refresh time?
     
  5. RC Addict

    RC Addict Well-Known Member

    Joined:
    Nov 12, 2009
    Messages:
    257
    Likes Received:
    2
    Apparently you can't with the HTC version. You COULD change the update interval on the Droid however... Drat.
     
  6. dusthead

    dusthead Well-Known Member

    Joined:
    Jan 3, 2010
    Messages:
    86
    Likes Received:
    1
    for a lot of things you just have to hit menu everywhere and see what comes up...also touching and "holding" that spot for a submenu works sometimes too.
     

Share This Page

Loading...