Cmw error


Thread Status:
Not open for further replies.

Last Updated:

  1. pprice520

    pprice520 Member This Topic's Starter

    Joined:
    Apr 1, 2012
    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    I had cm9 the phone froze, I rebooted it. The cm9 loading screen appeared and froze so I entered recovery mode to try to reflash cm9 I'm getting these errors when I try and wipe it. How do I fix. Please help.

    Sent from my Incredible 2 using XDA
     

    Advertisement
  2. bberryhill0

    bberryhill0 Well-Known Member

    Joined:
    Jan 27, 2010
    Messages:
    2,607
    Likes Received:
    411
    What errors and which CM9?
     
  3. pprice520

    pprice520 Member This Topic's Starter

    Joined:
    Apr 1, 2012
    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    How do I delete this thread to care for cludder?
     
  4. bberryhill0

    bberryhill0 Well-Known Member

    Joined:
    Jan 27, 2010
    Messages:
    2,607
    Likes Received:
    411
    Report it. The mods will probably delete it.
     
  5. gbiggie

    gbiggie La patience et le pardon VIP Member

    Joined:
    Sep 17, 2011
    Messages:
    6,928
    Likes Received:
    2,664
    Reported for you:thumbup:
     
  6. Steven58

    Steven58 Reformed PH VIP Member

    Joined:
    Feb 19, 2010
    Messages:
    32,920
    Likes Received:
    25,271
    Locked per OP's request.
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page

Loading...