com.motorola.service.mainSupport


  1. birdhouse1575

    birdhouse1575 Member

    Hi all,

    This weekend, I had activated my new Motorola XPRT on Boost Mobile. Within the first few hours of activation until now, I have gotten the recurring message "The process com.motorola.service.main has stopped unexpectedly."

    The message occurs when my email and Gmail apps are open and (I believe) when they attempt to retrieve messages. The error will quit out my email app, which is why I am never receiving any email notifications.

    I do have a corporate (MS Exchange) email set up, and I have seen around on other Motorola devices that this is the cause of the issue, but I would like to keep this email set up on my phone. I have also seen the issue possibly being related to Gmail, but I am not sure exactly how it relates.

    Has anyone experienced this issue and possibly know any solutions? I am not having the greatest out-of-box experience :(

    Advertisement
  2. handlemybiz

    handlemybiz New Member

    I have the same error and get this only with my netzero and corp email accounts on my xprt. the accounts that i had to manually setup. Google and yahoo mail work fine, im guessing because those mail accounts have their own apps. i have notice that it happens mostly when my wifi or 3g connection changes or is low. if i have a good wifi or 3g connection, it works fine and gets mail. i havent found a solution but im trying to turn of the "verify certificate" setting in the mail account advanced settings for incoming and outgoing servers.

Share This Page