Connecting to VPN


Last Updated:

  1. MacNeil

    MacNeil Member This Topic's Starter

    Joined:
    Jul 5, 2010
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Hi,
    So I don't get signal when I am in class and there are two networks. A WPA which I can't use since it isn't supported by the phone and a VPN. My only hope is that my HTC Desire will support the VPN.
    I have a few pictures of the VPN program I use to connect to it. I hope someone can help me with settings.

    Thank you very much,

    Screen shot 2010-10-21 at 6.33.31 PM.png

    Screen shot 2010-10-21 at 6.33.19 PM.png

    Screen shot 2010-10-21 at 6.33.11 PM.png

    Screen shot 2010-10-21 at 6.33.02 PM.png
     

    Advertisement
  2. NightAngel79

    NightAngel79 Bounty Hunter Administrator Moderator

    Joined:
    May 11, 2010
    Messages:
    22,332
    Likes Received:
    7,598
    Moved from desire(your phone is a legend??) section to computers and IT as i think you will get better responses here. If you disagree feel free to PM me or any other guide/mod
     
    MacNeil likes this.
  3. MacNeil

    MacNeil Member This Topic's Starter

    Joined:
    Jul 5, 2010
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    My phone is a desire, I originally bought the Legend to try out Android OS and loved it. I picked up the desire once it got into Canada.
    Thanks a lot for moving my post. I appreciate it.
     
  4. NightAngel79

    NightAngel79 Bounty Hunter Administrator Moderator

    Joined:
    May 11, 2010
    Messages:
    22,332
    Likes Received:
    7,598
    Not a problem. Hopefully their will be someone that chimes in with the answers you need
     
  5. Martimus

    Martimus One bite at a time... Moderator

    Joined:
    Jul 9, 2010
    Messages:
    19,535
    Likes Received:
    4,045
    Rumor has it that Cisco is finally working on a VPN client for Android! Last time I checked I think it was scheduled to be released in December or January.
     
    NightAngel79 likes this.
  6. MacNeil

    MacNeil Member This Topic's Starter

    Joined:
    Jul 5, 2010
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    So, problem resolved. Telus just released Froyo and I can now just connect to the WPA 2 enterprise network and avoid the whole VPN thing.
     
  7. Rypi

    Rypi New Member

    Joined:
    Dec 8, 2010
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Yeah.... and pigs will fly!
    Sorry, but ciscos latest responds differ from perhaps to will come soon...
    Some responds from cisco even claim that it can't be done until google add some support in the os from missing libraries.
     
  8. TxTazDad

    TxTazDad Member

    Joined:
    Dec 1, 2010
    Messages:
    20
    Likes Received:
    3
    Yea, don't hold your breath on Cisco coming out with anything soon, last I checked they won't even support 64bit windows
     

Share This Page

Loading...