1. Introducing Channels - a new way to chat with other Android users!
    Dismiss Notice

Connectivity Problem on GT-S5360 runnning Hyperion 7


Last Updated:

  1. Rjlunawath

    Rjlunawath New Member This Topic's Starter

    Joined:
    Feb 1, 2013
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Hi
    I have a Galaxy Y GT-S5360 Running Hyperion 7 and partitioned sd card.
    the problem here is that i cant browse through my wifi or packet data. when i connect to wifi the color of the wifi signal in the status bar is grey when it should be blue..when i check in my wifi settings it says i am connected to the wifi but i cant browse the internet or download anything :(
    i also cant use through packet data though i have the required settings from the carrier and have a working net plan. I HAVE TRIED FACTORY RESET BUT IT STILL HASNT HELPED. Also tried restarting my phone but the wifi/packet data only works for a seconds and doesnt work after that.
    Please if anyone can help me with this problem I really need to use my phone..:confused:
     

    Attached Files:


    Advertisement
  2. DragonSlayer95

    DragonSlayer95 Resident Air Bender Moderator

    Joined:
    Mar 9, 2012
    Messages:
    8,760
    Likes Received:
    3,717
    Hey there and welcome to Android Forums. :)

    Hmm this means there is little/no connection activities, have you gave your router a restart? Have you tried a different wifi location as well?

    How long has this problem been occurring for?

    DS
     
  3. Digital Controller

    Digital Controller The Real Bass Creator Guide

    Joined:
    Sep 5, 2012
    Messages:
    12,643
    Likes Received:
    3,552
    Welcome to the forums!

    Hopefully our site can prove to be useful to you and provide you with the information you need.

    Thanks for joining :D:D
     
  4. jing73

    jing73 Member

    Joined:
    Jun 2, 2013
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Please help me..MY samsung GT-S5360 can no longer connect to my home wifi or any other wifi after i factory reset and hard reset it a couple of weeks ago,i have tried the advance setting and use IP static,it say I am connected but still cannot browse and cannot download application from play store,it say error..and i cannot register my device thru phone update..what to do..please??
     

Share This Page

Loading...