Contact list problemsSupport


Last Updated:

  1. Trauma

    Trauma Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Jul 28, 2010
    Messages:
    71
    Likes Received:
    35
    Got my phone today... omg love it.

    problem is i went to the verizon store, had them transfer contacts from my blackberry and when i go to contacts, it is empty other than the phone default numbers.

    If i go to "All contacts" the list is populated with my regular phone numbers +600 facebook friends i do not care about...

    How can i get it so i only have the numbers i want...
     

    Advertisement
  2. Devz

    Devz Well-Known Member

    Joined:
    Jul 16, 2010
    Messages:
    164
    Likes Received:
    21
    I've been trying to figure out a solution to this myself. Same problem.

    I'll probably just go through and re-add everything manually.
     
  3. carmendiva

    carmendiva Well-Known Member

    Joined:
    Feb 11, 2010
    Messages:
    2,556
    Likes Received:
    118
    go to contacts
    and hit the menu button(the first button on the left)
    and hit the display group on the screen and choose
    which u want to see
     
  4. Trauma

    Trauma Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Jul 28, 2010
    Messages:
    71
    Likes Received:
    35
    yea thats the problem.

    If i display only phone contacts, like i want to, the list is empty.

    The only way to display my phone contacts is to display all. Which includes 500 facebook friends i dont want displayed.
     
  5. carmendiva

    carmendiva Well-Known Member

    Joined:
    Feb 11, 2010
    Messages:
    2,556
    Likes Received:
    118
    then you might not have it set through that group...

    I have my myspace and facebook and twitter people all in my contacts
    and i also have 8 different emails with each of those email contacts

    when i go to contacts, i hit display group and i choose which group i.e facebook or my main gmail.com and it just shows me those

    I had the same issue on my Eris with HTC sense

    i thought i was saving the contacts to the gmail account when in reality i was saving it to the phone
     
  6. retz119

    retz119 Member

    Joined:
    Jul 28, 2010
    Messages:
    14
    Likes Received:
    0
    is there a way to default to a certain group whenever you open your contacts
     
  7. carmendiva

    carmendiva Well-Known Member

    Joined:
    Feb 11, 2010
    Messages:
    2,556
    Likes Received:
    118
    I am not sure if there is(maybe someone else here can)

    I wish because i don't care about my facebook and other network contact

    just my main gmail account

    i did some snooping around

    when you go into the contacts app
    then hit menu and hit the more icon
    and hit settings

    it says something about new contacts

    idk what that is about
     
  8. dmfa41

    dmfa41 Member

    Joined:
    Aug 5, 2010
    Messages:
    6
    Likes Received:
    1
    p sure it means that new contacts are created in all those groups.
     
  9. dmfa41

    dmfa41 Member

    Joined:
    Aug 5, 2010
    Messages:
    6
    Likes Received:
    1
    Another thing that disturbs me is the multiplicity of the app and Blur, and that they display separately in the "accounts" section and show up as 17 linked profiles for me: 1 from Facebook and 16 from nativeFacebook. Devs have some work to do.

    PS plz to be merging threadz :)
     
  10. carmendiva

    carmendiva Well-Known Member

    Joined:
    Feb 11, 2010
    Messages:
    2,556
    Likes Received:
    118
    dmfa im a bit confused at to what you mean
     

Share This Page

Loading...