Contact person details...


Last Updated:

  1. tenzion

    tenzion New Member This Topic's Starter

    Joined:
    Oct 13, 2009
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    I have just bought myself a HTC Hero, but there's a thing I can't figure out.

    On a specific contact person that is categorized under the "phone" (not google, exchange or anything else) listing, is it possible to enter more than one cell phone number for instance??
    On the other hand, it seems to be possible to enter more than 1 home phone number for instance - also more than 1 work phone number....

    Is this correct? Is there any way around this other than entering a new entry for this person with just the missing cell phone number?
     

    Advertisement
  2. jaybea830802

    jaybea830802 Well-Known Member

    Joined:
    Jul 24, 2009
    Messages:
    90
    Likes Received:
    10
    If you open your Contact Card, then go to Menu|Edit, there is an option to Add at the bottom of the screen (you may need to hide the keyboard). Select Phone, Mobile and enter the number and Save. This works for me - I have 2 mobile numbers.

    J
     
  3. daveybaby

    daveybaby Well-Known Member

    Joined:
    Sep 21, 2009
    Messages:
    919
    Likes Received:
    105
    Not here... you can add multiple home numbers or work numbers, but only one mobile number. Once you have one mobile number in the contact card, mobile is not an option when you try to add a phone number.
     
  4. jaybea830802

    jaybea830802 Well-Known Member

    Joined:
    Jul 24, 2009
    Messages:
    90
    Likes Received:
    10
    Strange. I tested it before posting. Which ROM version? I am using the generic HTC Rom 2.73.405.38. I now have 3 mobile phone numbers, having added a couple to test. Under Phone I have Home, Mobile, Work and Work Fax as label options.

    J
     
  5. daveybaby

    daveybaby Well-Known Member

    Joined:
    Sep 21, 2009
    Messages:
    919
    Likes Received:
    105
    Try with a contact other than yourself... i think your own contact card is a special case for some weird reason :confused:
     
  6. longhornchica05

    longhornchica05 Active Member

    Joined:
    Oct 13, 2009
    Messages:
    41
    Likes Received:
    0
    how can you edit a contact? i keep trying to and it ends up dialing the number... next... how can i delete a number i've dialed from the call log?!
    i just got my hero yesterday and have been trying to figure this out since last nite!
     
  7. Slug

    Slug Check six! Moderator

    Joined:
    Aug 1, 2009
    Messages:
    20,378
    Likes Received:
    16,472
    Select the contact in People, then Menu - Edit

    Long-press on the number, select Delete from the pop-up menu.
     
  8. longhornchica05

    longhornchica05 Active Member

    Joined:
    Oct 13, 2009
    Messages:
    41
    Likes Received:
    0
    aahh thanks so much!!
    one more question... i noticed that when i linked it to my facebook acct that every conversation i have thru text, my profile pic appears... i kinda dont like that... is there a way to take that off?
     
  9. jaybea830802

    jaybea830802 Well-Known Member

    Joined:
    Jul 24, 2009
    Messages:
    90
    Likes Received:
    10
    That will be why then - for some reason I thought that the original post was asking about the personal contact card.:eek:
     
  10. tenzion

    tenzion New Member This Topic's Starter

    Joined:
    Oct 13, 2009
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    No, this is not about my own contact in the phone, this problem also applies for all the other contacts in my phone.

    I tried to enter a test person and I can't enter more than 1 mobile number there either.

    I am running the 2.73.405.5 ROM (I am situated in Denmark, isn't there a special nordic version?)

    jaybea830802: Where did you get the 2.73.405.38 ROM? Where are you situated?
     
  11. tenzion

    tenzion New Member This Topic's Starter

    Joined:
    Oct 13, 2009
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    It seems that if you add a contact person under the "google" category it is actually possible to add more than 1 cell phone number, BUT if you add a contact person under the "telephone" category, it is only possible to add 1 cell phone number!!
     

Share This Page

Loading...