contacts to sim


Last Updated:

  1. wullie1967

    wullie1967 Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Jul 3, 2010
    Messages:
    51
    Likes Received:
    0
    hi just got my htc replace as droped the last one anyway now i have no contacts on my sim they have somehow got onto the fone i noticed this as i was trying to put one of my pictures onto a contact number and it said i had no contacts but i managed to do this with my last htc desire
     

    Advertisement
  2. Phenomenological

    Phenomenological Well-Known Member

    Joined:
    Jul 7, 2010
    Messages:
    782
    Likes Received:
    186
    I suggest full stops and commas as a solution.

    Why do you want the contacts on the sim card? It's much more versatile having them on the phone.
     
  3. wullie1967

    wullie1967 Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Jul 3, 2010
    Messages:
    51
    Likes Received:
    0
    well im trying to add a picture to some contacts,and when i do this there is no contacts there but i do have them on my fone
     
  4. anoniemouse

    anoniemouse Well-Known Member

    Joined:
    Jul 3, 2010
    Messages:
    1,514
    Likes Received:
    237
    You can't add pictures to your contacts if they are on the sim card.
     
  5. wullie1967

    wullie1967 Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Jul 3, 2010
    Messages:
    51
    Likes Received:
    0
    so you have to put your contacts onto your fone
     
  6. anoniemouse

    anoniemouse Well-Known Member

    Joined:
    Jul 3, 2010
    Messages:
    1,514
    Likes Received:
    237
    Either the phone or better still the sd card as that will leave more internal memory free
     
  7. tymbian

    tymbian Active Member

    Joined:
    May 27, 2010
    Messages:
    30
    Likes Received:
    0
    How do you save your contacts to the SD card and can you do this by deleting from the fone at the same time? are there any issues with accessing the contacts once on the SD card?
     
  8. anoniemouse

    anoniemouse Well-Known Member

    Joined:
    Jul 3, 2010
    Messages:
    1,514
    Likes Received:
    237
    click the phone button, then press menu.
    select people, press menu button again then press import/export & you will see the options there.
    You will have to delete the contacts separately i think you will find
     

Share This Page

Loading...